KT / C θόρυβο του διακόπτη σε ενεργοποιημένο πυκνωτή κυκλώματα

M

minxin_zhou

Guest
Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί η ΚΤ / C θόρυβο που προκαλείται από τους διακόπτες μεταγωγής πυκνωτή κυκλώματα μπορούν να εξαλειφθούν με διαφορικό διαμόρφωσης; Είναι γνωστό ότι το offset και το 1 / f θόρυβος μπορεί να εξαλειφθεί με CDS (corelated διπλή δειγματοληψία) τεχνική. Αλλά γιατί αυτός ο θόρυβος μπορεί επίσης να ακυρωθεί;

Δεν νομίζω ότι αυτές θόρυβος μπορεί να εξαλειφθεί. Δομή Διαφορική δίνουν καλή psrr και την καταστολή του θορύβου κοινή λειτουργία.

διαμόρφωση διαφορικό δεν θα μειώσει kT / C θόρυβο

Ο θερμικός θόρυβος δεν αποβάλλεται με τη χρήση διαφορικό διαμόρφωσης. Είναι allways εκεί. Μπορείτε να αυξήσετε μόνο τον πυκνωτή ώστε να είναι χαμηλότερο του χρησιμοποιώντας ένα χαμηλότερο εύρος ζώνης του σήματος. Bastos

Βρήκα σε ορισμένες λογοτεχνίες ότι τα Κ-Τ / Κ ο θόρυβος που προκαλείται από τους διακόπτες μπορούν επίσης να έχουν πρώτη κανονική ακυρωθεί με την τεχνική CDS. Έχω μπερδευτεί με αυτό το συμπέρασμα αφού νομίζω ότι το θερμικό δεν μπορούν να εξαλειφθούν. Η αναφορά είναι η παρακάτω: Παρακαλώ δείτε τη σελίδα NO.12.

diffrential διαμόρφωση boubles μερικές φορές kt / C θόρυβο ποτέ, να μειώσει.

kT / C ισχύς θορύβου θα διπλασιαστεί με τη δομή διαφορικό, αλλά η τάση ταλάντευση θα είναι διπλό και έτσι προκαλείται 4x σε ισχύ του σήματος, έτσι SNR βελτιώθηκε κατά 3 dB σε σχέση με το single-ended ένα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back