JTAG, Keil uVision4, LPC2103

E

edygun

Guest
Τώρα είμαι σε συνεργασία με την NXP LPC2103 ARM7TDMI και Keil uVision4 compiler. Πρέπει να κάνω για τον εντοπισμό σφαλμάτων σε δικό του συμβούλιο μου, έχω προσπαθήσει με τον ISP (θύρα RS232) για τον προγραμματισμό της μνήμης flash, λειτουργεί. Αλλά χρειάζεται να κάνουμε περισσότερα, και μόνο-την ενίσχυση και την αξιολόγηση των μεταβλητών. Νομίζω ότι χρειάζονται ένα JTAG. Έχω EPI-MAJIC και επίσης Atmel SAM-ICE JTAGs εδώ, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτά τα εργαλεία JTAG. Τι νομίζετε; Είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε το JTAG με OpenOCD + GDB; Ξέρετε οι άλλες εναλλακτικές λύσεις; Τι λέτε για το JTAG από Keil; ULINK2 Adapter Debug ή ULINKpro Debug και Μονάδα Trace; Είμαι βρίσκονται στην Ινδονησία. Πώς μπορώ να αποκτήσω το εργαλείο όσο το δυνατόν συντομότερα; Είναι διαθέσιμο στη Σιγκαπούρη ή ακόμη και την Ινδονησία; Έχετε κάποιες προμηθευτή / μεταπωλητή σύσταση; Σας ευχαριστώ πολύ!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με keil.com .... έχουν κλάδους όπου μπορούν να σας στείλουμε την απαίτηση ... που έχουν υποκαταστήματα στην Ινδονησία και τη Σιγκαπούρη

Σας ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση. Εν αναμονή της Keil πράγματα έρχονται: (1) είναι κάθε υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιούν το EPI-MAJIC ή SAM-ICE JTAGs ή ένα απλό σπιτικό JTAG; (2) Τι λέτε για τη χρήση του IAP (σε εφαρμογή του προγραμματισμού), χαρακτηριστικό της συσκευής LPC21xx; Για να εκτελέσετε την εφαρμογή δοκιμών σε μνήμη RAM για ευκολότερη ενημέρωση κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης κώδικα; (3) Τι λέτε για τον Ενσωματωμένο-ICE χαρακτηριστικό debug ενσωματωμένες τις συσκευές LPC21xx; Υπάρχει κάποιος που έχει εμπειρία στη χρήση αυτής της δυνατότητας ακόμη εκεί; Σας ευχαριστώ.

Γεια σας, είπατε ότι χρησιμοποιείτε uVision4. Το εργαλείο αυτό έχει μια εξαιρετική προσομοιωτή για την εφαρμογή LPC2103. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίχνος της λειτουργικότητας, επειδή ό, τι τρέχει σε SRAM και προσομοίωση. SAM-ICE είναι ένα Segger J-Link αφιερωμένο στην Atmel συσκευές. U-Link είναι από Keil και λειτουργεί με Keil μόνο. Εάν μπορείτε να πάρετε μια τακτική J-Link, που λειτουργεί με Keil, ΑΣΕ, GNU .... Μόλις λίγα όρους για να σας δώσει κάτι για να το Google. HTH, Bob

Σας ευχαριστούμε Bob. Ναι, βοηθάει καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε Keil και LPC21xx συσκευή. Είμαι εξοικειωμένος με IAR και έχουν χρησιμοποιηθεί GNU εργαλεία μερικές φορές. Είμαι δοκιμές και debugging το I2C και SPI επικοινωνία με περιφερειακές συσκευές (ασφαλή μνήμης και συσκευή ανάγνωσης RFID), έτσι εξομοίωση του υλικού είναι αναγκαία. Κατέβασα το πακέτο λογισμικού από την [url = http://www.segger.com/cms/jlink-software.html] Μικροελεγκτής SEGGER - Embedded Software Solutions - Download [/url] και μπορεί να συνδεθεί με το LPC2103. Μπορώ να διαβάσω το περιεχόμενο του καταχωρητή ARM, αλλά δεν μπορεί να ανάγνωσης / εγγραφής στη μνήμη. Το μήνυμα σφάλματος είναι, όπως σας ανέφερε: ****** Error: SAM-ICE μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με ATMEL συσκευές δεν ήταν δυνατή η ανάγνωση της μνήμης. Είμαι ακόμη προσπαθούν να βρουν οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή για υπολογιστή που μπορεί να έχει πρόσβαση το LPC21xx συσκευή μέσω του SAM-JTAG ICE. devkitPro, OpenOCD, Yagarto,. . . Οποιαδήποτε πιο πρόταση θα ήταν ευπρόσδεκτη. . . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back