JTAG από την θύρα USB, η οποία PCMICA παράλληλα ταιριάζουν καλύτερα

M

meemee2

Guest
σήμερα έχω προσπαθήσει να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο JTAG paralle να κατεβάσετε Spartan3 Borad μου κιτ. Όπως USB είναι το μόνο λιμάνι .. Έχω προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει αντιγραφή paralle λιμάνι λιμάνι για να κατεβάσετε τη συσκευή. Αλλά έχω πάντα ένα σφάλμα ... deveice δεν βρέθηκε Οποιοσδήποτε πρόβλημα έχει τη λύση σε αυτό το πρόβλημα ... ή οπουδήποτε ότι θα μπορούσα να πάρω ένα USB καλώδιο JTAG

Υποθέτω, ότι χρησιμοποιείτε φορητό υπολογιστή, έτσι δεν είναι; Παράλληλα πολλαπλασιαστή θυρών σας δεν είναι κατάλληλο για FPGA φορτωτές, επειδή χρησιμοποιούν την πρόσβαση σε παράλληλη θύρα με ειδικά προγράμματα οδήγησης. Θα πρότεινα να αγοράσετε παράλληλη θύρα κάρτας PCMCIA ή για Xilinx Multilink καλώδιο - έχει USB interface. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε να φτιάξετε τον δικό σας JTAG USB καλώδιο, για παράδειγμα, με τσιπ FTDI (σε λίγο-bang mode) και να προσαρμόσει οποιαδήποτε ελεύθερη JTAG βιβλιοθήκη, όπως το αγαπημένο μου από την www.jtag.tk . Καλή τύχη! Ace-X.

Νομίζω ότι το καλώδιο mulitlink από την Xilinx είναι πάρα πολύ ακριβό. Ίσως θα προσπαθήσει την κάρτα PCMCIA καμία Σύσταση σχετικά με την PCMCIA κάρτα-σε απευθείας σύνδεση λιανοπωλητής ή όπου μπορώ να πάρω στη Σιγκαπούρη ή την Αυστραλία

Quatech Παράλληλη PCMCIA Card 1-Port ΕΛΚ έχει κάποιος προσπαθήσει αυτή την κάρτα pcmica;

έχουν τον έλεγχο της spec για την παράλληλη θύρα στο σταθμό σύνδεσης, το IEEE 1284, παράλληλη αμφίδρομη διεπαφή., οπότε τι άλλο πρόβλημα θα μπορούσε να είναι; ή θα πρέπει να δοκιμάσετε την παράλληλη cable4 από την Xilinx; ή τα 3 καλώδιο δεν συμμορφώνονται;

Έχω ανακαλύψει το πρόβλημα με το σταθμό σύνδεσης USB. η παράλληλη θύρα IEEE1284 βρίσκεται στην συσκευή USB, αντί της παράλληλης θύρας! έχουν προσπαθήσει να κατεβάσετε από Αντίκτυπος μέσω USB! αλλά αποτυγχάνουν. έτσι είναι η καθ 'οιονδήποτε τρόπο να αλλάξει την παράλληλη θύρα του σταθμού σύνδεσης, έτσι ώστε το καλώδιο μπορεί να ανιχνεύσει με επιπτώσεων ή μπορεί να έχουν αντίκτυπο maunnle ρύθμιση για το καλώδιο για να ανιχνεύσει την παράλληλη θύρα σε USB συσκευή φάτνη εκεί; Θα πάρω το ίδιο πρόβλημα αν πάρω μια παράλληλη θύρα PCMCIA κάρτα; η οποία και πάλι θα μπορούσε να ανιχνεύσει στο PCMCIA συσκευή φάτνη αντί του> θέση COM;

hello meemee2, Κατά την εγκατάσταση του πακέτου λογισμικού ISE, θα πρέπει να ζητηθεί να inastall την παράλληλη οδηγούς Cabel. Είναι αυτά τα προγράμματα οδήγησης είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας ..; Αν διάβασα προσέχετε, έχετε παράλληλη θύρα, έτσι δεν είναι;

Έχει Σταθμός σύνδεσης USB με παράλληλη θύρα (η οποία μπορεί να προσεγγιστεί μέσω του προγράμματος οδήγησης USB), αλλά ΕΙΣΑΙ οδηγοί χρησιμοποιούν άμεση πρόσβαση στην παράλληλη θύρα με x86 εντολές στο και από , οπότε αυτή η θύρα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με παράλληλο καλώδιο Download! Αυτή η παράλληλη θύρα USB είναι ΟΚ μόνο για εκτυπωτές, επειδή χρησιμοποιούν οδηγό σύστημα. Για άλλη μια φορά: ο μόνος τρόπος για Notebook για να πάρει πραγματικά παράλληλη θύρα είναι να αγοράσει PCMCIA κάρτα! Ace-X.

τι γίνεται με εκείνα τα "πραγματικά docking station» για το φορητό υπολογιστή; Δεδομένου ότι επί του παρόντος χρησιμοποιώντας im ένα φορητό υπολογιστή HP. Η πολλαπλασιαστή θυρών ότι η HP προσφέρει είναι να συνδέσετε στη βάση του από το pc! αυτό θα ήταν καλύτερα; Θα ήθελα επίσης να ελέγξετε για μια κάρτα παράλληλη θύρα PCMCIA; σήμερα βρήκα ένα στο ebay! Trans κάρτα PC - Universal παράλληλη θύρα. Θα κοστίσει περίπου 49 δολάρια; Αναρωτιέμαι μήπως αυτό το έργο; Όπως i dont ξέρει τη λειτουργία του λιμανιού αρκετά καλά; ή το πιο ακριβό (100usd) μία από SPP-100-παρέχει Quatech είναι μια IEEE-1284 παράλληλη θύρα - το ίδιο κάνει και η καθολική παράλληλη εργασία λιμάνι καλά με το καλώδιο που παρέχεται από τον Σπαρτιάτη 3 σετ ξεκινήσει; Ευχαριστώ για όλα την απάντηση .....

Για εκείνους που χρειάζονται ... μια παράλληλη θύρα για να κατεβάσετε το πρόγραμμα μέσω JTAG Να έχεις μόνο μια κάρτα PCMCIA από Trans Digital καλλιέργεια .. αυτό το έργο κάρτα .. ακριβώς earse από την προεπιλεγμένη programe ... .. και τώρα πρέπει να μάθουν να programe χάρη μαζική έγραψε: Γεια σας meemee2, Κατά την εγκατάσταση του πακέτου λογισμικού ISE, θα πρέπει να ζητηθεί να inastall την παράλληλη οδηγούς Cabel. Είναι αυτά τα προγράμματα οδήγησης είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας ..; Αν διάβασα προσέχετε, έχετε παράλληλη θύρα, έτσι δεν είναι; Έχει USB σταθμός σύνδεσης με παράλληλη θύρα (η οποία μπορεί να προσεγγιστεί μέσω του προγράμματος οδήγησης USB), αλλά ΕΙΣΑΙ οδηγοί χρησιμοποιούν άμεση πρόσβαση στην παράλληλη θύρα με x86 εντολές μέσα και έξω, έτσι ώστε αυτό το λιμάνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με παράλληλη λήψη καλώδιο! Αυτή η παράλληλη θύρα USB είναι ΟΚ μόνο για εκτυπωτές, επειδή χρησιμοποιούν οδηγό σύστημα. Για άλλη μια φορά: ο μόνος τρόπος για Notebook για να πάρει πραγματικά παράλληλη θύρα είναι να αγοράσει PCMCIA κάρτα! Ace-X.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back