JTAG ΠΡΟΒΛΗΜΑ

M

mura_krish

Guest
Γεια.,

im εργάζονται στην ενότητα ARM 4μ Samsung S3C2410 επεξεργαστή ......και 3.3V εφοδιασμού της

JTAG δεν ανιχνεύει επεξεργαστής μου id ......επεξεργαστής λειτουργεί καλά ......
Έχω ελέγξει την τάση στα επίπεδα που έχω αμφιβολία για το επίπεδο τάσης TDO και TMS επίπεδο τάσης .....έτσι ώστε κάθε ένας να μου πείτε τι είναι το prob ......ή να δώσει κάποια σχετικά έγγραφα σχετικά JTAG χαρακτηριστικά σήμα .........

Γεια σου,Προτείνω ένα πράγμα για διερευνητικά JTAG, kepp δίνοντας 10 εισόδους για το TDI και στη συνέχεια να κρατήσει σχολαστικά την TDO ελπίζουμε ότι θα πρέπει να λάβετε κάποιο σήμα για TDO.Εάν εξακολουθεί να μην είναι κανένα σήμα τότε ένα από τα στοιχεία μπορεί να μην είναι conected σωστά.
Θα χρησιμοποιηθεί για να καθετήρα με TDI για περισσότερα από 20 κύκλους σε περίπτωση που ο στόχος δεν είναι να πάρει εντοπιστεί.
Hope this works, u μπορεί επίσης να παραπέμψει το πρότυπο IEEE 1149,1 για συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Εις υγεία
Gowtham

mura_krish,

Είχα παρατηρήσει κάποια προβλήματα στο JTAG όσον αφορά:

- Μέγεθος Cable (μεγαλύτερο από 150-200 mm)
- Παράλληλη θύρα (σε μερικά Υ)

Ελέγξτε αν ur JTAG s / w υποστηρίζει αυτή τη συσκευή & οικογένεια ..

Γεια σου,

Δείτε το συνημμένο, το οποίο περιγράφει το πρότυπο JTAG.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μου.

Χαιρετισμοί,

Ν. Muralidhara
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

Υπάρχουν επίσης κάποιες καλές υλικό στην ιστοσελίδα Xilinx.

Μπορώ να σας σημείο σε κάθε ειδική σημείωση app Xilinx;

αν ur εργασίας με Keil και ut τους προσπαθώντας να εντοπίσει τον επεξεργαστή από ό, τι νομίζω u να δοκιμάσετε για χειροκίνητες ρυθμίσεις.
Έχω εργαστεί με τη συσκευή ulink και ιη τους δύο επιλογές: ένα εγχειρίδιο για τις ρυθμίσεις και άλλες για εγχειρίδιο.
επιτρέψτε μου να ξέρω περισσότερα sth abt το πρόβλημα

Γεια σου,

εάν αυτό είναι ένα πρόβλημα TDO ή TDI, αυτό εξαρτάται από συνιστώσες / διαρρύθμιση: θα μπορούσαν να είναι άσχημα τοποθετηθεί ή σπασμένο.
Πραγματικά, μερικές φορές μου εμπειρία στα προβλήματα συμβατότητας μεταξύ επεξεργαστή VIO υποδοχής και προσαρμογέα JTAG.Έχω συνηθίσει να τοποθετήσετε διόδους στο NTRST και ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ και σήματος, προκειμένου να το φτιάξω.
Ελπίδα αυτή τη βοήθεια.

NS

Actullay,
Για τους ελεγκτές ARM, PLL Εάν η ρύθμιση είναι λάθος, JTAG δεν θα εντοπίσει τη συσκευή.Μπορείτε να εντοπίσετε το Micro με χειροκίνητη λειτουργία annd ορθή PLL Περιβάλλον και κάνουν τον προγραμματισμό στη συνέχεια να αλλάξετε την αυτόματη

Αν το χέρι σου ξεκινά με ένα αργό ρολόι (32.768KHZ), τότε θα πρέπει να εκτελέσετε την αρχική ρολόι JTAG σας με πολύ αργό ρυθμό, μέχρι να φτάσετε PLL του ρυθμισμένο να εκτελείται σε πλήρη ταχύτητα.Μερικοί έχουν εξόδου RCLK ότι θα πρέπει να χρησιμοποιούν αντ 'αυτού.Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί από κάποια άλλη επεξεργαστές ARM πωλητή.Ποτέ δεν έχουν χρησιμοποιήσει το S3C2410.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back