Java newbe - βιβλιοθήκη εισαγωγή, χρειάζονται βοήθεια

A

al_extreme

Guest
Προσπαθώ να εισάγει μια βιβλιοθήκη και νομίζω ότι dont έχει το καλό, αλλά εγώ dont ξέρει ήταν να το βρείτε. Προσπαθώ να εισάγει javax.comm αλλά javax Librarie μου δεν περιέχει το. Comm. Χρησιμοποιώ j2sdk 1,41 με επεξεργαστή έκλειψη. Θα apriciate κάθε είδους χάρη βοηθήσει.

Μην ανησυχείτε για το javax.comm .* πράγματα Java θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται? αν CLASSPATH σας έχει ρυθμιστεί σωστά και να σας βάλει τα πάντα στη σωστή καταλόγους, όπως η εγκατάσταση λέγεται ότι τότε τα πάντα θα πρέπει να δουλεύουν μια χαρά, ειδικά βεβαιωθείτε ότι είναι classpath που δείχνουν προς το παρεχόμενο αρχείο JAR. - Jayson

Η συμβουλή μου είναι να χρησιμοποιήσετε τα πράγματα Κυρ κατεβάσετε το χρόνο εκτέλεσης και την εγκατάσταση του SDK rutimes πρώτη εγκατάσταση και Visual C V6 runtime είναι ένα πρέπει να ESP σε Win XP με java έτσι .... Είναι απλό, αλλά ένα 80 MB + κατεβάσετε

Java είναι όπως κάθε γλώσσα γραφής σας καλέσει τα μέλη της τάξης μέσω διεπαφών υπάρχουν επιγραφές με ακριβώς όπως τις κατηγορίες για χρήση μέσα στην τάξη σας ή δομή του μοντέλου, ώστε η προσθήκη. comm είναι τόσο απλή όσο η ένταξή της σε τάξη σας και, στη συνέχεια, καλώντας τις λειτουργίες του μέσω Java διεπαφή ΑΡΙ σε αυτή την κλάση ή την ομάδα της λειτουργίας με βάση τις κατηγορίες

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back