Java Βελτιστοποίηση της Processor

T

Tan

Guest
Γεια σου,
Κάνω ένα πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει διασυνδέεται με το JOP I2S μέσω Wishbone.input και εξόδου των ψαλίδια είναι παράλληλες (32 bit).
Σε JOP η παραγωγή έρχεται με δύο τρόπους
1.via UART. (Serial εξόδου)
2.via εξωτερική μνήμη. (Παράλληλη παραγωγή)
έτσι είμαι επιλέγουν το δεύτερο για να το συνδέσετε με ψαλίδια.
Τώρα το πρόβλημα είναι εγώ κατέβασα ολόκληρο κώδικας JOP από opencoes.org, και να ελέγχεται για Xilinx κιτ. (κωδικός VHDL).
Έγραψα διεπαφή κώδικα για τη διεπαφή ψαλίδια και jop.I είμαι σε θέση να instantiate του συστατικού από το JOP που παράγουν την παράλληλη έξοδο για τη διεπαφή κωδικό., Επιδεικνύοντας κάποιος errors.can που έχουν γνώση για το JOP εξηγήστε μου τι να κάνω.
i could'nt καταλάβω τι rama_ncs, rama_nlb, rama_nub, ramb_ncs, ramb_nlb, ramb_nub.ram_noe, ram_nwe .. και πώς να συνδεθεί με αυτό το interface ..
ανυπόμονα περιμένουν λύση.
Tan

Η πιο πρόσφατη έκδοση του JOP είναι στο h ** p: / / www.jopdesign.com και δεν opencores.

© the_penetrator

Γειά,
Ι ακόμη και πέρασε ότι site.please σαφείς αμφιβολίες μου σχετικά με τον κώδικα.Προστίθεται μετά λεπτά 3 ώρες 40:Γεια φίλοι,
Θέλω να συνδεθείτε Θέσεις wishbone.This να μπορεί να γίνει με τον σχεδιασμό ενός μπλοκ που συνδέει το JOP και wishbone.But την παραγωγή του JOP έχει μια διεύθυνση λεωφορείο των 18 bits και ψαλίδια λεωφορείο διεύθυνση εισόδου του 8bit.And Όπως ανέφερα και στην i παραπάνω post είμαι σε θέση να λάβετε πληροφορίες σχετικά με την ανωτέρω πρόταση signals.Any είναι appriciated.
αναμονής για τη λύση
εις υγεία
Tan.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back