IR_Filter κύκλωμα

W

WinterInJuly

Guest
Θέλω να σχεδιάσουν ένα bandpassfilter που χρησιμοποιείται για IR_Detector, η συχνότητα 36Khz-40kHz και το σήμα εξόδου είναι πάντα ενεργό χαμηλό, όταν το σήμα περνάει και την ενεργό υψηλή όταν δεν υπάρχει σήμα. Υπάρχει κάποιος να μου δώσει το σχηματικό ή τεκμηρίωση ....? Ευχαριστώ και τις καλύτερες ευχές

Νομίζω ότι μια τέτοια συσκευή θα πρέπει να περιλαμβάνουν το φίλτρο bandpass και σύγκρισης.

Θέλω να σχεδιάσουν ένα αναλογικό κύκλωμα όχι, χρησιμοποιήστε ένα IC για την αντικατάσταση. Απ 'όσο γνωρίζω, αυτό ciruit περιλαμβάνει: Ενισχυτής + + BandpassFilter Intergrator + Comparator

των χαμηλών συχνοτήτων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενεργό φίλτρο bandpass. επισκεφθείτε την www.ti.com για έγγραφο σχετικά με φίλτρο ενεργού σχεδιασμού. τις καλύτερες ευχές [quote = WinterInJuly] Θέλω να σχεδιάσουν ένα bandpassfilter που χρησιμοποιείται για IR_Detector, η συχνότητα 36Khz-40kHz και το σήμα εξόδου είναι πάντα ενεργό χαμηλό, όταν το σήμα περνάει και την ενεργό υψηλή όταν δεν υπάρχει σήμα. Υπάρχει κάποιος να μου δώσει το σχηματικό ή τεκμηρίωση ....? Ευχαριστώ και τις καλύτερες ευχές [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back