inverter

H

Harlan

Guest
Είμαι στην ανάγκη μιας inverter, που ενδεχομένως να homebrewed.Πρέπει να χειριστεί 20K εξόδου βατ, με 20 βολτ, 150 ενισχυτές εισροής συνεχούς ρεύματος.Είναι αυτό κάτι που είναι μακριά;

Απαιτήσεις σας δεν ταιριάζουν με 20V 150A μπορείτε να πάρετε μόνο 3000VA δεν 20K Watts

Δεδομένου ότι δεν είμαι επάνω σε αυτό που είναι σωστό, μόνο εγώ ξέρω τι θέλω να ολοκληρώσω το έργο μου.Έχω 15K σίτιση τώρα, και μου είπαν να βρει 5k περισσότερο.Σκέφτηκα thzt 20K πρέπει να το κάνουμε.Τι είδους των εισροών χρειάζομαι για αυτό;Είμαι σίτιση με μυλωνάς 225 amp 24 volt DC bobcat οξυγονοκολλητή.

σας ακόμα σίτιση 5400 VA μπορείτε να πάρετε 3,78 KW ενέργειας για 0,7 PF
δεν υπάρχει κανένας τρόπος που μπορείτε να πάρετε 20 ή 15K

Υποθέτω Εξήγησα πράγματα λάθος.Σήμερα είμαι με την έξοδο εναλλασσόμενου ρεύματος με μετασχηματιστή 15K stepup, με παραγωγή 15K max με 110V είσοδο.Ο συντελεστής πληρότητας Είμαι προσπαθούν να φθάσουν είναι να λειτουργήσει ένα 5 hp συμπιεστή στον κεντρικό κλιματισμό, και είναι σε πολύ για το σύστημα τωρινή μου.Μακάρι να ήξερα περισσότερα για το τι είναι απαραίτητο.Ζω στη Φλάνδρα και πολλές φορές είμαι από την εξουσία.Η πηγή ενέργειας είναι 8kw οξυγονοκολλητή.Ίσως είμαι γαβγίζει στο φεγγάρι προσπαθώντας να βελτιώσουμε αυτό που έχω.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back