interface μόντεμ με μικροελεγκτή

P

pimr

Guest
γεια,
θέλω να την διασύνδεση μικροελεγκτών με ένα ερώτημα modem.my WAVECOM είναι ποια είναι η χρήση του DCD RI και καρφίτσες στο μόντεμ; Είναι το πρόγραμμα για τις δημοσκοπήσεις RI RI, αν και είναι παρόν στέλνει απαραίτητο σε εντολές για να παρακολουθήσουν την κλήση;Επίσης, αν RTS / CTS χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της ροής γιατί είναι DTR / DSR απαιτείται.
ευχαριστώ για τη βοήθεια
pimr

Η αίτηση μου απλά βραχυκύκλωμα RTS και CTS και επίσης DCD και DTR.

Επίσης, δεν χρησιμοποιούν RI.

Απλά χρησιμοποιήστε RX, TX και GND ίσως χρειαστεί επίσης μεταφραστής επίπεδο ήθελα MAX232 για μετατροπή από -12 με 5 βολτ επίπεδο.

Μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα από το λογισμικό, απλά απενεργοποιήστε χειραψία υλικού (μέσω του AT εντολές) και να αναζητήσει "RING" που λαμβάνονται μέσω RX να αναθέσει το μόντεμ για να απαντήσετε σε μια κλήση (με την αποστολή "ATA").

Είναι επίσης μια καλή ιδέα για την χρήση 9600 ή 19200 baud ώστε μικροϋπολογιστικά σας δεν παίρνει δεδομένα πάρα πολύ γρήγορα.

hope this helps

Γιατί RTS u ζητούν τη σαφή για την αποστολή των δεδομένων, είναι σαφές ότι για την αποστολή (CTS) RTS είναι το querry και CTS είναι η answear, επίσης, για DTR μέσα δεδομένων τερματικού έτοιμη, όταν αυτό το λέει η ir τερματικό έτοιμα για τη μετάδοση, μπορεί u είναι έτοιμη αλλά dont αποστολή, u get it?DRS είναι η απάντηση για DTR.

Αν θέλετε να κάνετε μια πλήρη αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ 2 μόντεμ που ελέγχονται από μικροελεγκτές προτείνω u χρήσης των σημάτων ελέγχου, όπως RTS CTS και ούτω καθ 'εξής, εάν u χρησιμοποιούν άμεση σύνδεση (Δεν υπάρχει τηλεφωνίας στον κεντρικό δρόμο) και DCD RI συνηθισμένος αναγκαία.

Αν δεν είναι, κα να ρυθμίσετε το σήμα RI για να ενεργοποιήσετε τον ελεγκτή από μια κατάσταση νάρκης, χρησιμοποιώντας αυτό το σήμα ως υλικό διακοπή, u μπορεί να κάνει πολύ δημοσκοπήσεων, αλλά νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back