Interface ένα κελί φορτίου για μικροελεγκτή

G

gns

Guest
Γεια σου, μέρος του έργου μου είναι να εφαρμοστεί ένα κελί φορτίου σε μικροελεγκτή, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα ψηφιακό μετρητή ισχύος. Εγώ χρησιμοποιώ ένα Atmel AT89S51 (8051 οικογένεια) μικροελεγκτή και αυτό το κελί φορτίο ( http://www.bongshin.com/pdf_e/obu1-0512e.pdf ) με ονομαστική 1kg ικανότητα. Χρησιμοποιώ αυτό το op-amp (ICL 7611) ως ένα διαφορικό ενισχυτή με κέρδος 100, ώστε το σήμα να φτάνει από το κελί φορτίου. Ξέρω ότι το επόμενο βήμα είναι να συνδέσετε το θάλαμο φορτίου με ένα ADC και μετά από βαθμονόμηση i θα στείλει το κατά προσέγγιση ελκτική δύναμη του χρήστη σε μια οθόνη LCD. Αλλά δεν είμαι εξοικειωμένος με ΚΔΚ και πώς είμαι πρόκειται να εισάγει τις ρυθμίσεις από βαθμονόμηση με το μικροελεγκτή. Γι 'αυτό και χρειάζονται τη βοήθειά σας για να επιλέξετε ένα ADC και στη συνέχεια πώς να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. κάποιες πληροφορίες που μπορεί να είναι χρήσιμο είναι ότι δεν έχει πάρει να είναι εξαιρετικά ακριβείς. Κάθε γνώμη θα είναι χρήσιμη Ευχαριστώ u.

(ADS7818) (Τέξας Ι.) 12 bit ADC πολύ εύκολο να conect στις πολύ μικρές

Έχω, επίσης, να μάθετε για αυτό το ADC (ADC0831) η οποία είναι 8bit, είναι αυτό το ok για το τι θέλω να κάνω;

έκανε ήταν να αγοράσετε το κύτταρο φορτίο από παρακαλώ. Κάνω επίσης το ίδιο είδος του έργου. ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Μπορείτε να μου πείτε από αυτές ήταν να αγοράσετε αυτό παρακαλώ; σας ευχαριστώ

Γεια σου Θα μου δόθηκε από την Uni έτσι δεν έχω καμία ιδέα για το πού θα το αγοράσει από: (Αν θέλετε οποιαδήποτε βοήθεια για το έργο μπορείτε να με ρωτήσετε ποτέ όταν θέλετε Αν έχετε οποιαδήποτε ιδέα για το πώς να εφαρμόσουν ένα ADC θα. να είναι πολύ χρήσιμη, επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ADC πριν:) Thx

Γεια σου, ακόμη και μπορώ να χρησιμοποιήσω loadcell Διεπαφή αισθητήρα να ARM. Ακόμα έχω τις ίδιες αμφιβολίες για ADC, θα μπορούσε να σας προτείνουμε με μερικά άρθρα ή τρόπους για να εφαρμόσει για ADC

Γεια σου, είμαι εργασίας σε αυτό το έργο για loadcell μπορείτε να το πάρετε από wheting συσκευή πολύ φθηνά και μπορείτε να το πήρε από τη χρησιμοποιούμενη αυτομόλησε ένα όπως μου δ κάποιο είδος μπορείτε να βρεθεί κατά 40 $ από τα καταστήματα και μπορείτε να το βρεθεί με ADC και πλήρη cercuit με οθόνη LCD

Το πλήρες σχέδιο για την διασύνδεση loadcell με picmicrocontroller με ενισχυτή op07 διασύνδεση με κωδικό γ. δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο [url = http://www.embed4u.com/?cat=9&paged=3] Embed4u »Έργα [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back