Interface έναν αισθητήρα εικόνας CMOS με DSP Ενότητα

F

fasmatikos

Guest
Γεια σας παιδιά,

Μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσει με αυτό το έργο;
Εγώ προσπαθώ να currenrly διεπαφή του omnivision 7620 χρώμα αισθητήρα εικόνας με την ΤΙ DSP TMS320C6711.Νομίζω ότι έχω για την κατασκευή του intrface I2C σε FPGA ή somethink έτσι ...Μήπως κάποιος από εσάς έχει κάποια ιδέα για το τι πρέπει να κάνω;

αναμονής για κάθε απάντηση
σε ευχαριστώ
fasmatikos

W przypadku kradzieży urządzenia mobilnego aż 20 procent firm traci dane biznesowe. Tym bardziej niepokojący może wydawać się fakt, że pracownicy wykazują dość dużą opieszałość w informowaniu pracodawcy o utracie sprzętu - z badania firmy Kaspersky Lab obejmującego ekspertów ds. bezpieczeństwa IT na całym świecie wynika, że tylko połowa z nich niezwłocznie powiadamia przełożonych o tym incydencie.

Read more...

Η ΤΙ DSP έχει GPIO εξόδου;
Αν ναι, μπορείτε να γράψετε μια υπο-λειτουργία για να δημιουργήσει την κυματομορφή I2C να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του αισθητήρα.Ή δεν είναι, νομίζω ότι πρέπει να την εφαρμόσει με FPGA.

Χαιρετισμοί,
Jarod

Γεια fasmatikos
Είστε Υπάρχουν 16 GPIO ακίδες C6711, μήπως χρησιμοποιούνται όλα για άλλες εφαρμογές;Μόνο 2 ανάγκη για I2C ..

Mike

---------------------------------------
www.ezpcb.com

Συγγνώμη παιδιά, αλλά επειδή είμαι νέος σε αυτό, είμαι υποχρεωμένος να τραβήξει καλώδια από τον αισθητήρα στο FPGA και, στη συνέχεια η διεπαφή του FPGA (ALTERA FLEX10K) με την c6711 ή μπορώ να το κάνω άμεσα δεν τη βοήθεια του FPGA;αυτό είναι πτυχιακή μου, αλλά φαίνεται πολύ blury για μένα ...

Για I2C, μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας με αισθητήρα DSP από pull-υψηλή κυκλώματος (χρησιμοποιώντας ένα αναπτυσσόμενο υψηλής resitance, δείτε το φύλλο δεδομένων ή I2C specfication.

Το ποσοστό ρολόι του αισθητήρα δεδομένα εξόδου μπορεί να είναι από 1M ~ 12M σύμφωνα ταλαντωτή και τον καθορισμό ρυθμίσετε.Μπορείτε να ελέγξετε την ταχύτητα της GPIO να αποφασίσουν το ρυθμό εξόδου.

Χαιρετισμοί,
Jarod

Ξεκινήστε με C6711!Πρέπει να είσαι γενναίος :) newbie

Δεν χρειάζεται FPGA.Απλά συνδέστε 2 GPIO του 6711 για SCL και SDA, τότε το πρόγραμμα GPIO από την ακολουθία του I2C.Μην ξεχάσετε να σηκώσετε το SCL και SDA με 4.7K αντίσταση

Mike

--------------------------------
www.ezpcb.com

Εντάξει θα χρησιμοποιήσουμε την GPIO με το I2C να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του αισθητήρα.
α) Πώς μπορώ διεπαφή του αισθητήρα για την DSP, προκειμένου να αποκτήσουν την εικόνα;
β) Πώς το απέκτησε εικόνας μπορούν να αποθηκευτούν στην μνήμη RAM DSP;
γ) έχω να γράψω ένα πρόγραμμα C για τη σωστή διασύνδεση I2C;
Doyou γνωρίζουμε πού θα βρούμε αυτό το πηγαίο κώδικα;

Αυτά είναι πάρα πολύ να ρωτήσω;
ευχαριστώ πολύ

Το DSP έχει 16 GPIOs.
Δύο για I2C
Δύο για hsync / επιλογή VSYNC
Δέκα για τα δεδομένα.
Γι 'αυτό είναι αρκετό.

Για να λάβει τα δεδομένα, πρέπει να ελέγξετε την συγχρονίζονται.
Υπάρχουν δύο τύπου.
Ένα είναι CCIR656, οι πληροφορίες συγχρονισμού είναι ενσωματωμένα σε δεδομένα. (Βλέπε το δελτίο)
Η άλλη είναι δύο χωριστές γραμμή ονομάζεται hsync και επιλογή VSYNC.

Χαιρετισμοί,
Jarod

Κοίταξα στα τεχνικά δελτία ΤΙ αλλά θα μπορούσα να βρω πληροφορίες σχετικά με τις καρφίτσες GPIO.
Το μόνο πράγμα που βρήκα είναι ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω τις καρφίτσες McBSP ως GPIO ...είναι ότι αυτό που λέτε;

Δεν έχω καμία ιδέες σχετικά με το ΤΙ DSP.Ακολουθώ απλώς λέξη ezpcb του.
Πείραμα μου είναι να ελέγξει τον αισθητήρα που μπορώ να μοιραστώ με σας.

Χαιρετισμοί,
Jarod

Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω κάτι άλλο ...
Wthat οι defferences μεταξύ SCCB και I2C interface;
Το δελτίο κάμερα omnivision λέει ότι η διασύνδεση είναι SCCB ενώ στο site αναφέρεται ότι I2C χρησιμοποιείται!!(Η κάμερα είναι OV7620)

Το διάγραμμα του χρόνου του εμφάνιση SCCB όπως αυτό του I2C.Νομίζω ότι είναι το ίδιο.
Αν θέλετε το soure κώδικα για να δημιουργήσει I2C κυματομορφή, μπορείτε να αναζητήσετε άλλα φόρουμ σε αυτό το site.Έχω δούμε μετά κάποιον, αλλά δεν θυμάμαι πού είναι.Χαιρετισμοί,
Jarod

Δείτε αυτό - θα πρέπει να σας βοηθήσουν:
http://www.it.lth.se/digp/sammanfattning/2004/lp-4/grupp3/Index.html

Πρέπει να χρησιμοποιήσω το DMA Controllerfor τη διασυνδέεται;
Πιστεύω πως ναι, γιατί σε QVGA λειτουργία το ποσοστό είναι 60 fps!Είναι ποικίλλουν γρήγορα για iterrupts δεν είναι;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back