Intel Signetics Micro;

R

rudane

Guest
Τράβηξα αυτό το τσιπ από ένα διοικητικό συμβούλιο και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι είναι ένα μικροελεγκτή. Είναι ένα 40 pin DIP πακέτο με τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με αυτό ένα μεγάλο S (για Signetics) APC932GEN 3560001RT 2342009 9418KA -1 Intel 1980 Signetics έχω πλύσιμο το καθαρό και ακόμη και ιστοσελίδα της Intel, χωρίς όμως να βρουν πληροφορίες σχετικά με αυτό το τσιπ. Ξέρει κανείς τίποτα γι 'αυτό το τσιπ, και αν ναι, μπορεί να επαναπρογραμματιστούν;

HI θα μπορούσε να είναι ένα 8032; ίσως και 8.085 οικογένεια .. Δεν άκουσα ποτέ από την Intel αδειοδότησης άλλων CPU σε εκείνες τις ημέρες!

Είναι το μικρο για ένα UPS - ίσως ένα APC που τον αρχικό κωδικό, αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιο μοντέλο.

Γεια σου, αυτό είναι ένα 8032 / 8051 πως ποτέ θέλετε να το ονομάσουμε συσκευή. Intel άδεια να Signetics, Philips και Siemens. Siemens έγινε Infineon και Signetics εξαγοράστηκε από τη Philips. Αυτή η συσκευή ήταν ίσως 15 χρόνια πριν αρχίσουν μου στο Philips και δυστυχώς δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι θα μπορούσε να έχει πρόσβαση. Robert

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back