Ie3d σχεδιασμό κεραίας για αρχάριους

C

cisconur

Guest
Βρήκα ότι το έγγραφο PDF Είμαι νέος στο ie3d και είμαι προσπαθεί να ανακαλύψει τι μπορώ να κάνω με αυτό και είμαι ανταλλαγή, τι βρίσκω, με u? Ελπίζω ότι μπορεί να βοηθήσει.

Η παρουσίαση αυτή δίνει μόνο μια γενική ιδέα σχετικά με τη δυνατότητα και την εφαρμογή των IE3D για Antennas.But για βήμα προς βήμα διαδικασία U've να διαβάσετε IE3D εγχειρίδιο, στο οποίο εξηγείται επαρκώς με λεπτομερή τρόπο. Μετάβαση thr κεφάλαιο 1 έως 5 του IE3D εγχειρίδιο για κεραίες.

ok εγώ είμαι πρόκειται να διαβάσει ότι thx πολύ βοήθησαν:)

Εγώ επίσης να πάτε να το διαβάσετε σύντομα πριν IE3D i χρησιμοποιείται Sonnet Software Είναι παρόμοια με IE3D; Μπορεί κάποιος να απαντήσει;

καλά IE3D εγχειρίδιο είναι τόσο καλή όσο αυτή στο βαθμό που μπορώ να σκεφτώ. Δεν είναι καλογραμμένο. Η εμπειρία μου είναι ότι IE3D είναι μόνο καλό για επίπεδες δομές με άπειρο επίπεδο γείωσης. Έχω προσομοίωση κάποιες κεραίες υποδοχή χρησιμοποιώντας IE3D. Ήρθαν πολύ καλά και η ταχύτητα ήταν εντυπωσιακή. Για το επίπεδο γείωσης πεπερασμένο δεν είναι καθόλου καλό.

Γεια cisconur εκεί πολλά παραδείγματα στον κατάλογο των Εγκατάσταση μόνο ματιά σε αυτά. κεραίες φίλτρα και άλλα. pl

υπάρχει μια πολλά παραδείγματα στον κατάλογο των Εγκατάσταση απλά κοιτάξτε τους. κεραίες φίλτρα και άλλα. Δεν τα βρίσκουν

Γεια χαρά σε όλους; Νομίζω ότι για μια καλή χρήση της IE3D έχετε να διαβάσετε το εγχειρίδιο, είναι πολύ καλή και περιέχει όλες τις λεπτομέρειες, ξέρω ότι είναι βαρετό να διαβάσει όλα τα κεφάλαια, αλλά έχετε ένα ευρετήριο και τον πίνακα του περιεχομένου που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, για να μάθουν. αλλά η διάλεξη του κεφαλαίου 1-3 είναι σημαντικό να ληφθούν τα βασικά. Υπάρχει, επίσης, κάποιες ταινίες στην ιστοσελίδα του Ζηλανδία www.zeland.com . είναι πολύ παιδαγωγικό και χρήσιμο. καλή τύχη.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back