IE3D κάθετη πρόβλημα σίτισης

G

ghb

Guest
Έχω τρέξει διάφορα μοντέλα (και τα δύο μονοπολικό και δίπολο) χρησιμοποιώντας την κάθετη ορισμό λιμάνι και έχουν πάρει κάποια αντίσταση αποτελέσματα που λοξοτομώ ακριβώς πιστεύουν. τι είδους ζητήματα θα πρέπει i διασκεδάζουν όταν χρησιμοποιούν το κάθετο λιμάνι; Ι που επισυνάπτεται ένα τυπικό μοντέλο που έχει μια κάθετη λιμάνι που ορίζεται από 100 μιλς σε 0 mils με άπειρη GP σε 0 μιλς. Επίσης, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ίδιο ορισμό του λιμένα, όταν χρησιμοποιεί ένα πεπερασμένο GP σε σχέση με μια άπειρη. για παράδειγμα με το υπόδειγμα Ι που επισυνάπτεται Έχω ένα μικρό καλώδιο που ορίζεται από το GP (0 mils) και 100 μιλς, οι οποίες i ορίζεται ως κάθετη λιμάνι. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιώντας ένα πεπερασμένο gp IE3d τις δυνάμεις μου για να ορίσετε ένα μικρό σύρμα από 100 μιλς και 50 μιλς στη συνέχεια 50 μιλς σε 0 μιλς και στη συνέχεια να ορίσετε το λιμάνι από 100 μιλς και 50 μιλς. Ψάχνω για μια πολύ ευρείας ζώνης, επίσης, απάντηση. Αν έχετε οποιαδήποτε χάρη συμβουλές. GHB

Γεια σας: έλεγξα δομή σας. Δεν είναι πρόβλημα κατά-εντοπισμένο λιμανιού. Βασικά, υπάρχουν δύο προβλήματα στο μοντέλο σου: (1) Οι δύο διέλευση πολύγωνα κατασκευαστεί σε δύο κομμάτια των κατ πολύγωνα. Μετακινούνται ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, σε IE3D, δεν είναι συνδεδεμένα. Θα πρέπει να το χτίσει ως 4 κομμάτια με κάθε κομμάτι ως ένα τέταρτο. Βεβαίως, μπορείτε να τους χωρίζουν κατά μήκος του κεντρικού άξονα του σημερινού μοντέλου για αυτό. (2) δεν είναι τα 4 πολύγωνα που συνδέονται με την εγκύκλιο, όπως το τμήμα κοντά στην τροφή. Συνδέονται με μία μόνο κορυφή. Στις IE3D, πρέπει να είναι συνδεδεμένο στις άκρες. Επιπλέον, ο καθορισμός AEC δεν είναι σωστή. Είναι πάρα πολύ μικρό. Whe είναι πολύ μικρή, είναι πιθανό ότι μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα ακρίβειας.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back