IE3D ερώτηση - μοντέλο DRA υπό ie3d προσομοίωσης

A

abdoeng

Guest
γεια ll, ρωτώ αν υπάρχει κάποιος θα μπορούσε να μου στείλετε οποιοδήποτε μοντέλο της DRA υπό ie3d προσομοίωσης που προσπαθώ να χρησιμοποιήσω κύμα μέθοδο οδηγός για να πάρει το πλάτος και τη φάση της ανακλώμενο κύμα. πώς μπορώ να προσδιορίσω το μπλοκ των DRA althougth υπάρχει μόνο προσδιορισμό της περιορισμένης υπόστρωμα και έδαφος; πάω χάρη παξιμάδι

Νομίζω ότι δεν είναι δυνατόν για την προσομοίωση της διηλεκτρικής Resonator Antenna σε IE3D αλλά μπορεί να γίνει σε Fidelity. Και οι δύο IE3D και Fidelity είναι από Ζηλανδία Α.Ε. παράδειγμα DRA δίνεται στο Εγχειρίδιο Fidelity. αφορά, balaguru.

χάρη Ζηλανδία κάνω τόσο εύκολα χρησιμοποιώντας το αγαπημένο πακέτο CST μου το δώσει ίδια αποτελέσματα με τη μέθοδο κυματοδηγό i χρήση Floquet λειτουργία και την περιοδική τους τοίχους και να πάρω τα αποτελέσματα της μεταβλητής πλάγια CST γωνία χάρη

Νομίζω ότι δεν είναι δυνατόν για την προσομοίωση της διηλεκτρικής Resonator Antenna σε IE3D αλλά μπορεί να γίνει σε Fidelity. Και οι δύο IE3D και Fidelity είναι από Ζηλανδία Α.Ε. παράδειγμα DRA δίνεται στο Εγχειρίδιο Fidelity. αφορά, balaguru.
για το σχεδιασμό DRA μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε IE3D επίσης -------------- στην πίστη μπορούμε να βγάλουμε τη δομή άμεσα ------ αλλά στην περίπτωση της IE3D u hav να χρησιμοποιούν multi strcture στρώμα για DRA για να πάρει τα αποτελέσματα ---- σας βεβαιωθείτε πρώτη ------ den πάει για άλλα

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back