IC5141 & SOC4.1 (πώς να το κάνετε να τρέξει;)

O

oktan

Guest
Γεια σου?

Πήρα ένα πρόβλημα με τη λειτουργία Cadence IC5141 για sys μου.
Θα καταφέρει να εγκαταστήσετε όλες τις IC5141 & SOC4.1 & IUS 5,5 & Assura στο PC μου που έχει CentOS 4.4.
και επίσης έχω άδεια για αυτό το προϊόν αυξομείωσης .. (αυτό είναι ένα μόνο αρχείο)
Τώρα έρχεται το ερώτημα που εγώ πώς να θέσετε αυτή την άδεια και πώς μπορώ να ρυθμίσετε την μεταβλητές Envirement.συν Πού πρέπει να καθορίσουν τα εν λόγω variables.and ακριβώς πώς μπορώ να κάνω αυτό;

εβίβα

εάν είχατε εγκαταστήσει με επιτυχία τα προϊόντα, τότε μπορείτε να διαβάσετε το έγγραφο που συνδέονται με αυτούς.Δεν είναι εύκολο να εξηγήσει τον τρόπο εκτέλεσης των προϊόντων σε λίγες σελίδες

Θα πρέπει να ορίζεται μεταβλητό άδεια στο αρχείο σας licesne server ή.
Και προσθέστε executible στο περιβάλλον πορεία σας.

setenv license_file_or_server CDS_LIC_FILE
ή
setenv license_file_or_server LM_LICENSE_FILE

Το οποίο είναι το αρχείο τύπου άδεια σας;Πλωτή ή nodelocked;Για τα πλωτά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εντολή "lmgrd" για να ξεκινήσει η άδεια, ενώ έχετε ορίσει "LM_LICENSE_FILE".Για nodelocked, μπορείτε μόνο που "LM_LICENSE_FILE".

εισάγετε τα παρακάτω για να scripts σας csh
setenv CDS_LIC_FILE 5280 (σε) hostname
που path = ($ διαδρομή install_path / tools / bin)
setenv LD_LIBRARY_PATH $ LD_LIBRARY_PATH: install_path / tools / lib

Στην εργαλεία ρυθμό, υπάρχει μια ειδική διαδρομή: INSTALL_PATH / share / άδεια /, u να μετονομάσετε κάθε άδειά σας αρχείο license.dat, τότε τα εργαλεία θα φορτώσει παραχώρησης άδειας εκμετάλλευσης εφόσον u εκκίνηση των εργαλείων.
Επίσης, υπάρχουν πολλά εργαλεία IC5141 και SOC συνάντηση, κάποια εντολή είναι:
icfb &
συναντούν &
rc &
bg_shell
...
αν θέλετε να μάθετε πολλά από την εντολή, το u μπορεί να τύπου "-help" μετά την εντολή.

Έχετε IC5141.tar;Θέλω να το εγκαταστήσετε!

Υπάρχουν 3 CDs.Αναζήτηση στο web, ίσως είστε τυχεροί

να μας στείλετε το σύνδεσμο, παρακαλώ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back