IC5141 εργαλείο για Red Hat Enterprise Linux 4,5 έκδοση

R

Raj297

Guest
Αγαπητοί φίλοι,
Έχω μεγάλο πρόβλημα να εγκαταστήσετε λογισμικό IC5141 για το Red Hat Enterprise έκδοση (RHEL 4,5) έκδοση.
Υπάρχει κάποιος εδώ έχει επιτυχία;
Ps με βοηθήσεις παρέχουν κάποια πλήκτρα.
ευχαριστίες και την πρόβλεψη για τη βοήθειά σας.

Μόλις setup IC5141 λογισμικό μου σχετικά με το Red Hat Enterprise έκδοση (RHEL 4,0) έκδοση.Χρησιμοποίησα το c5141.tar που έχει τεθεί και σε άλλους υπολογιστές, και τι πρέπει να κάνω είναι να το untar στον προσωπικό μου, και. Cshrc,. Cshinit, ένα αρχείο cshell όλα needed.you μπορεί να έχει μια δοκιμή

Γεια,
ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας.
Με την ευκαιρία, έκανε χρήση του γ-Shel ή Bash κέλυφος για την εγκατάσταση;
ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.

Με τις καλύτερες ευχές,

Απ 'όσο γνωρίζω το πρόβλημα είναι με το softload πρόγραμμα.δεν μπορεί να λειτουργήσει με πυρήνα 2.6 και ως εκ τούτου εγκατάσταση αποτυγχάνει.συνεπώς tarball είναι η μόνη επιλογή.κάθε ένας έχει εγκατασταθεί με επιτυχία χρησιμοποιώντας Softload για μηχανή Core2Duo Νέα για RHEL 5;

IC6.1 softload έργα όμορφα για RHEL5, μπορεί αυτό softload εγκαταστάτη να χρησιμοποιείται για τη φόρτωση IC5141 CD;

οποιαδήποτε βοήθεια εμπειρογνωμόνων .........ευχαριστώ
αμανάτι

Γεια σου, αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα RHEL 5,0, και βρήκε μια πληροφορίες από Cadence την πρόθεσή τους να υποστηρίξουν RHEL 5,0 έως το 2008.Έτσι, έπεσε η ιδέα να εγκαταστήσετε τώρα.Αν έχετε λύσει το πρόβλημα, παρακαλώ ενημερώστε με.
ευχαριστώ.

Hock έγραψε:

Απ 'όσο γνωρίζω το πρόβλημα είναι με το softload πρόγραμμα.
δεν μπορεί να λειτουργήσει με πυρήνα 2.6 και ως εκ τούτου εγκατάσταση αποτυγχάνει.
συνεπώς tarball είναι η μόνη επιλογή.
κάθε ένας έχει εγκατασταθεί με επιτυχία χρησιμοποιώντας Softload για μηχανή Core2Duo Νέα για RHEL 5;IC6.1 softload έργα όμορφα για RHEL5, μπορεί αυτό softload εγκαταστάτη να χρησιμοποιείται για τη φόρτωση IC5141 CD;οποιαδήποτε βοήθεια εμπειρογνωμόνων .........ευχαριστώ

αμανάτι

Softload δεν είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.Μπορείτε να untar "SOFTLOAD.TAR" από το πρώτο CD στο directory σας και στη συνέχεια κλήση "softload" απευθείας από εκεί.

Δεν χρειάζεται να "setenv LD_ASSUME_KERNEL 2.4.1" σε όλα.

IC 5,141 λειτουργεί πολύ καλά νέα για laptop Core2Duo μου με Ubuntu 7.04 (Debian θα πρέπει επίσης να είναι ωραία).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back