I/S/E5.1 πρόβλημα

H

hqqh

Guest
γεια σου,

Είμαι χρησιμοποιώντας I/s/e5.1 για τη σύνθεσή μου verilog κώδικα.αλλά κάθε φορά που υπάρχει ένα μήνυμα σφάλματος: "δεν μπορεί να περιλαμβάνει constants.v".
Αυτό είναι ένα αρχείο verilog, ότι θα πρέπει να περιλαμβάνονται στο αρχείο top.v.
constants.v έχει ήδη προστεθεί στο έργο.
Ι dont ξέρτε πραγματικά, όταν το πρόβλημα είναι.
Παρακαλώ βοηθήστε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

προσπαθείτε να αφαιρέσετε την constants.v από projetc

μπορείτε να χρησιμοποιήσετε C στυλ κεφαλίδας.
`ifdef CONSTANT
<leave εδώ κενό>
`άλλο

`καθορίσει CONSTANT
<put σας constant.v περιεχόμενο
εδώ.
.
.
`endif

Αυτό μπορεί να είναι ακόμη και ένα πρόβλημα με τη διαδρομή του αρχείου constants.v.Εάν έχετε την πηγή τα αρχεία σε ένα φάκελο από την saperate Xilinx σχέδιο καταλόγου, δοκιμάστε να την θέσει στο αρχείο constant.v του έργου κατάλογο.

Γεια σου,

Δεν είμαι πολύ χρησιμοποιούνται για τη σύνθεσή με I / S / E αλλά πιστεύω, και ορθή μου αν κάνω λάθος, ότι όταν δημιουργείτε ένα έργο σας και να προσθέσετε αρχεία προέλευσης ή κατά *. *. vhd τότε σας ζητήσει εάν το αρχείο είτε ένα πακέτο ή μια ενότητα, ή ...Μάλλον έχετε προσθέσει σας πακέτα σωστά.Είναι στην κορυφή του καταλόγου;
Αν ναι, μόλις προσθέσετε την αρχή ενότητας θα πρέπει να λάβετε ερωτηματικά σε συστατικά τα οποία είναι instantiated και δεν έχουν ακόμη προστεθεί.Αν προσθέσετε το "constants.v», τότε το ερωτηματικό στο αρχείο που θα εξαφανιστούν.
'constants.v' ακούγεται σαν ένα πακέτο, αν ναι, θα ήθελα να προσθέσετε ένα πακέτο (στην κορυφή) και καλά θα κάνετε για να αλλάξετε την ονομασία των αρχείων σας και στη χρήση κάτι σαν pkg_ <name_ design>. v για αυτούς.
Μετά τη σύνθεσή του (ίσως αυτό είναι τι κάνατε)

Μήπως συγκεντρώνουν τα αρχεία σας πριν να τους σύνθεση;Ίσως είναι μια συλλογή λάθους, Μ (σε) delsim είναι το εργαλείο που χρειάζεστε, αν δεν έχετε αυτό υπάρχει μια δωρεάν έκδοση (όπως η αργή κόλαση) που μπορείτε να κατεβάσετε από το site τους.

Ελπίζω να βοηθά, καλή τύχη,
Maestor

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back