I αποσυναρμολογηθεί ένα βίντεο ...

L

LUNCHBOX9000

Guest
Εντάξει ...Παρακαλείσθε να απαντήσει κάποιος αυτό για μένα!Έτσι, εκτός παίρνω ένα VCR και μεταξύ των διαφόρων κινητήρων και των διαφόρων τμημάτων των εν λόγω κινητήρων? Υπάρχει ένα κομμάτι του ενός από αυτούς που does'nt ταιριάζει αρκετά.Όσον αφορά πάει ξέρω περίπου το βασικό, και δεν είναι τόσο βασικά συστατικά ενός αριθμού διαφορετικών ηλεκτρικών κινητήρων ...Αυτή είναι σε γενικές γραμμές αυτό που είναι το "γυαλιστερό περίβλημα" ένα μεγαλύτερο, και ότι θα πρέπει να αρκετά καλά σας ενημερώσω για τα οποία ο αριθμός των κινητήρων μιλώ του (αν επιλέξετε να πάρετε ένα VCR, εκτός για λόγους ερωτήσεις μου).Έτσι, τι είναι γι 'αυτό που παίρνει μου είναι ότι πρώτα απ' όλα αυτό που μόλις πέρα θα δείτε ότι ο μαγνήτης σε σχήμα δίσκου Ferrero έχει ένα εξωτερικό περίβλημα από τη μία πλευρά (με εξαίρεση μια φορά) ότι είναι μαγνητική μόνο στην εκτεθειμένη πλευρά μαγνήτες.Η άλλη πλευρά είναι "περίπου" μέταλλο που είναι appearantly αδιαπέραστη για μαγνήτες συνολικά, από την πλευρά ενός προφίλ είναι μόνο ίσως 1 / 4 της ίντσας, αφήνοντας το υπόλοιπο μεταλλικό περίβλημα να είναι μικρότερη από 1 / 32.Η μία πλευρά θα πάρει ένα κλειδί και το άλλο δεν θα πάρει ακόμη και ένα ΒΒ ή μια μικρή μέχρι την άνοιξη.Έτσι ώστε να είναι αρκετή σύγχυση, δεδομένου ότι το μόνο πράγμα που εξηγεί ακόμη και εκ του σύνεγγυς το πρόβλημά μου θα ήταν "διηλεκτρικά», η οποία στην προκειμένη περίπτωση είναι απλά δεν είναι? Και ξέρετε γιατί αν έχετε κατανόηση αρκετά πράγματα.Μια μέταλλο μπορεί να είναι μη αγώγιμο και αδιαπέραστη να μαγνητισμό, αλλά δεν υπάρχει μέταλλο κάθε είδους που σκοτώνει ωμά μαγνητική έλξη!

o o μου,
Διάβασα 3 φορές, εγώ didnt κατανοήσει ακόμη τη συνολική εικόνα.
ποια είναι η ερώτηση σε αυτό.;

Δεν ξέρω ποιο είναι το ερώτημα, αλλά η απάντηση είναι Αγοράστε ένα νέο βίντεο.

Hey Lunchbox,

Ίσως ya aught διακόπτη δα να άπαχο κουζίνα.Μοιάζει dc κινητήρα σας πήρε discombobulated και έριξε μια ράβδο.

, right in to that gall derned motor and magnetismic parts started Flyin ALL OVER THE PLACE.

ότι dern κλειδί μαϊμού μόλις Πηδημένος δεξιά από ότι derned τραπέζι και SMACK,
το δικαίωμα στην εν λόγω χοληδόχου derned κινητήρα και magnetismic μέρη άρχισαν Flyin παντού.Αλλά Ya Know What Γεύμα, (ελπίζω ya Δεν με πειράζει αν έχω Πρόσκληση ya Γεύμα) YER OFF ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΠ.Ναι YOU ARE, και ξέρετε γιατί mr.Box, να σας αναγκάσει να φτάσει μέχρι εκείνο το μεγάλο κατάστημα ole, OOH γνωρίζετε το ένα, Είναι στην άκρη της γλώσσας μου, Είναι commen μου, δώσε μου ένα λεπτό εδώ ........WA WA .. .. WAL - WallMMMM ----- Walmart, THATS IT!ξεφλουδίζω κάποιος καλαμπόκι αιτία στάχυ μου το έχω!Ναι κύριε, όπως ήμουν sayin, μπορείτε να πάτε στο ότι derned walmart και από ένα άλλο βίντεο για μόνο 20 δολάρια!Και ακριβώς ta είναι στην ασφαλή πλευρά μου είχα πάρει ένα άλλο κλειδί για μαϊμού ..

Bye Ya'll

σας ευχαριστώ για την απάντηση στην ερώτησή μου ....δεν υπάρχει intelligant ζωή εκεί έξω!

αλλά geuss ξέρατε ότι για να ..

Mu-metal είναι ένα κράμα νικελίου-σιδήρου (75% νικέλιο, 15% σε σίδηρο, χαλκό και συν μολυβδαίνιο), που έχει πολύ υψηλή μαγνητική διαπερατότητα.Διαπερατότητα αντιπροσωπεύεται από μ, η ελληνική mu επιστολή.

Η υψηλή διαπερατότητα κάνει μ-μέταλλο πολύ αποτελεσματικά κατά την προκαταρκτική αξιολόγηση στατική ή χαμηλής συχνότητας μαγνητικά πεδία, τα οποία δεν μπορεί να ελαττωθεί με άλλες μεθόδους.

Mu-metal απαιτεί ειδική θερμική επεξεργασία ανόπτησης σε ατμόσφαιρα υδρογόνου, η οποία αυξάνει με πληροφορίες η μαγνητική διαπερατότητα περίπου 40 φορές.Η προσκόλληση αλλάζει κρυσταλλική δομή του υλικού, την ευθυγράμμιση των κόκκων και την άρση ορισμένων προσμείξεων, ιδίως διοξειδίου του άνθρακα.Μηχανική επεξεργασία μπορεί να διαταράξει την ευθυγράμμιση κόκκων του υλικού, με αποτέλεσμα την πτώση της διαπερατότητας στις πληγείσες περιοχές, οι οποίες μπορεί να αποκατασταθεί με την επανάληψη του υδρογόνου ανόπτησης βήμα.

Mu-metal είναι πολύ δαπανηρή και αμφίβολη του ότι του σε κάθε βίντεο.Η υψηλή μαγνητική διαπερατότητα του πυρήνα που μιλάτε ονομάζεται φερίτη.Αυτό είναι μέρος του ηλεκτρομαγνητικού κεφαλή εγγραφής.Υπάρχουν 2 κεφαλές εγγραφής και 4 το κεφάλι συστήματα καταγραφής βίντεο εκεί έξω.Αυτές οι κεφαλές που βρίσκονται μέσα σε ένα περιστρεφόμενο τύμπανο, κάλεσε τον Αρχηγό Drum Scanner.Η περιστρεφόμενη σαρωτής Τύμπανο κεφαλής έχει τελική (που περιστρέφεται) και ένα κάτω (η οποία βρίσκεται σε στάση).Στην κορυφή περιστρεφόμενο τμήμα υπάρχουν δύο συστήματα κεφαλή εγγραφής.Οι κεφαλές βρίσκεται 180 μοίρες εκτός, σε 4 Αρχηγός Drum Scanner είναι τοποθετημένα 90 μοίρες εκτός.Οι 4 κεφάλι Τύμπανο Scanner (και 2 κεφαλής Τύμπανο Scanner) περιστρέφεται με ταχύτητα 1800 RPM.Για να πάρει τα σήματα από τα ηλεκτρονικά του VCR στην περιστροφική κεφαλή (και ο τελικός της ταινίας) η μέθοδος του (περιστροφικά) ζεύξης μετασχηματιστής χρησιμοποιείται.Το τμήμα Stationary του βαρελιού έχει την κύρια περιελίξεων και της εκ περιτροπής upperdrum περιέχει το δευτερεύον.Φερρίτη σχήμα κομμάτια πυρήνας κρατήστε το περιελίξεις.Η χαμηλή μονοπάτι απροθυμία παρέχει καλή μαγνητική σύζευξη.Στην καταγραφή, το σήμα είναι συνδεδεμένο με την σταθερή λύση ως το πρωταρχικό, με μαγνητική σύνδεση με την εκ περιτροπής δευτερεύουσα λύση.Σε αναπαραγωγή, η εκ περιτροπής πράξεις εκκαθάρισης, όπως η πρωτοβάθμια, ζεύξης, το σήμα προς το ακινητοποιημένο λύση, η οποία ενεργεί ως δευτερεύοντα.Πιστεύω ότι αυτό είναι αυτό που μιλάμε.Κατάλαβα τι η ερώτησή σας ήταν από την αρχή, αλλά λόγω της υπερβολικής κόπωσης (από εξάντληση), θα προσπαθούσε να ξυπνήσει τον εαυτό μου με λίγη ελαφρότητα ..Δεν επίθεση είχε ως στόχο.Regards from (Μια πολύ καλή συμφωνία για 20 δολάρια, ε) SpectraBEI

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back