L
LUNCHBOX9000
Guest
Εντάξει ...Παρακαλείσθε να απαντήσει κάποιος αυτό για μένα!Έτσι, εκτός παίρνω ένα VCR και μεταξύ των διαφόρων κινητήρων και των διαφόρων τμημάτων των εν λόγω κινητήρων? Υπάρχει ένα κομμάτι του ενός από αυτούς που does'nt ταιριάζει αρκετά.Όσον αφορά πάει ξέρω περίπου το βασικό, και δεν είναι τόσο βασικά συστατικά ενός αριθμού διαφορετικών ηλεκτρικών κινητήρων ...Αυτή είναι σε γενικές γραμμές αυτό που είναι το "γυαλιστερό περίβλημα" ένα μεγαλύτερο, και ότι θα πρέπει να αρκετά καλά σας ενημερώσω για τα οποία ο αριθμός των κινητήρων μιλώ του (αν επιλέξετε να πάρετε ένα VCR, εκτός για λόγους ερωτήσεις μου).Έτσι, τι είναι γι 'αυτό που παίρνει μου είναι ότι πρώτα απ' όλα αυτό που μόλις πέρα θα δείτε ότι ο μαγνήτης σε σχήμα δίσκου Ferrero έχει ένα εξωτερικό περίβλημα από τη μία πλευρά (με εξαίρεση μια φορά) ότι είναι μαγνητική μόνο στην εκτεθειμένη πλευρά μαγνήτες.Η άλλη πλευρά είναι "περίπου" μέταλλο που είναι appearantly αδιαπέραστη για μαγνήτες συνολικά, από την πλευρά ενός προφίλ είναι μόνο ίσως 1 / 4 της ίντσας, αφήνοντας το υπόλοιπο μεταλλικό περίβλημα να είναι μικρότερη από 1 / 32.Η μία πλευρά θα πάρει ένα κλειδί και το άλλο δεν θα πάρει ακόμη και ένα ΒΒ ή μια μικρή μέχρι την άνοιξη.Έτσι ώστε να είναι αρκετή σύγχυση, δεδομένου ότι το μόνο πράγμα που εξηγεί ακόμη και εκ του σύνεγγυς το πρόβλημά μου θα ήταν "διηλεκτρικά», η οποία στην προκειμένη περίπτωση είναι απλά δεν είναι? Και ξέρετε γιατί αν έχετε κατανόηση αρκετά πράγματα.Μια μέταλλο μπορεί να είναι μη αγώγιμο και αδιαπέραστη να μαγνητισμό, αλλά δεν υπάρχει μέταλλο κάθε είδους που σκοτώνει ωμά μαγνητική έλξη!