Hspice - να βρουν κλίση

S

sapnak8

Guest
Γεια σας, είμαι κάνοντας ένα κύκλωμα VCO. Σε αυτό το πήρα τη συχνότητα για διάφορες τάσεις έλεγχο με τη βοήθεια του. Εντολής μέτρο. γι 'αυτό το έκανα transient ανάλυση τώρα έχω ένα δεδομένα. mt0 δηλαδή αρχείο για διάφορες τάσεις έλεγχο έχω μια διαφορετική frequencis.now Θέλω να βρω την κλίση της καμπύλης F vs V με τη βοήθεια της εντολής HSPICE. σημαίνει ότι θέλετε να εξαγάγετε ένα differnce μεταξύ δύο συχνοτήτων (f2-f1 / v2-v1) σε mt0 αρχείο μου αυτό είναι το πρόγραμμά μου, χωρίς να μπαχαρικό vc_vgeneric1 netlist VDD GND dc VDD vc_vgeneric2 vctrl GND ctrl. param VDD = 1.8V. lib "18um_model12" cmos_models. tran 1n 100N σκούπισμα ctrl '0 0,35 * VDD ''0 0.9 * VDD' '0 0,0001 * VDD ». ΜΕΑΣ TRAN Th1 ΟΤΑΝ V (Vout) = '0 .5 * VDD 'ΣΤΑΥΡΟΣ = 1. ΜΕΑΣ TRAN TH3 ΟΤΑΝ V (Vout) = '0 .5 * VDD 'ΣΤΑΥΡΟΣ = 3. μέτρο freq param = "1 / (TH3-Th1)". οικόπεδο TRAN v (Vout). επιλογή ακριβείς. επιλογή μετά. καθετήρα. pls τέλος με βοηθήσει έξω από αυτά τα δεδομένα θέλω να εξαγάγετε η κλίση

Ένας τρόπος να γίνει αυτό είναι χρησιμοποιώντας το ALTER εντολή για να εκτελέσετε μια προσομοίωση για κάθε V θέλετε (δείτε το HSPICE Οδηγός χρήσης:. http://users.ece.utexas.edu/ ~ rdatta1/hspice_sa.pdf ). Τα αποτελέσματα θα εξαχθούν σε ένα αρχείο και μπορείτε να πάρετε την πλαγιά με ένα λογισμικό υπολογιστικών φύλλων ή κάνοντας μια δέσμη ενεργειών σε Perl, Python, ....

αυτή. αλλάξει comman δεν λειτουργεί σε αυτή την περίπτωση έχω μια διαφορετική συχνότητα για τις διάφορες τάσεις ελέγχου. mt0 ni αρχείο μου μπορεί να extreact αυτά με τη βοήθεια της perl αρχείο, αλλά θέλω να βρω την κλίση και στη μου. mt0 file.i θέλετε να γνωρίζουν ότι WHT αλλαγές sholuld να γίνει με το πρόγραμμά μου ώστε να μπορώ να πάρουν κλίση σε. mt0 αρχείο. η οποία εντολή i θα πρέπει να χρησιμοποιούν

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back