H
haribabu
Guest
Γεια σου, Μπορεί κάποιος να μου δείχνουν με τις επιλογές HSPICE που απαιτούνται για τη λειτουργία κλειστού βρόχου προσομοιώσεις ταλαντωτής κρύσταλλο; ... Ο λόγος που ζητείται η παραπάνω ερώτηση είναι ότι αν και η αρνητική αντίσταση του κυκλώματος είναι περίπου 1,5 φορές την αντοχή κρυστάλλου, δεν βλέπω κανένα ταλαντώσεις στην έξοδο. Αλλά αν κάνω αρνητική αντίσταση να είναι 1,8 φορές, τότε βλέπω ταλαντώσεις στην έξοδο, που αυξάνει την κατανάλωση ενέργειας μου κατά 20%. Υποψιάζομαι HSPICE επιλογές μου για την ανωτέρω αύξηση της ισχύος. Είμαι χρησιμοποιώντας τις παρακάτω επιλογές HSPICE. Επιλογή ακριβή θέση = 1 gmindc = 1e-12 μέθοδος = παγίδα puretp Παρακαλούμε στείλτε τις προτάσεις τις μεθόδους για τη βελτίωση της ακρίβειας προσομοιωτή, έτσι ώστε να παράγει ταλαντώσεις, ακόμη και αν αρνητική αντίσταση μου είναι <1,8 φορές εκείνη των κρυστάλλων. Ιδανικά ταλαντώσεις πρέπει να επιδεικνύεται οποτεδήποτε αρνητική αντίσταση resitance κρύσταλλο =. Για να έχουν ένα περιθώριο που έχω λάβει αρνητική αντίσταση μου να είναι 1,5 φορές. Χάρη Hari.