HSPICE. Σφάλμα tran

E

ehsan_r34

Guest
Γεια σου,
"

Σε επεξεργαστείτε LL εξόδου βρήκα αυτό: "προειδοποίηση: δεν TRAN εκροές που καθορίζεται ... παραλείπονται ανάλυση"

..."

και όταν ανοίγω Avanwaves βλέπω: "Δεν υπάρχουν στοιχεία στο σχεδιασμό
..."

Παρακαλώ να με βοηθήσει

Πιθανώς u χρησιμοποιείτε ένα "ανιχνευτή" επιλογή και στη συνέχεια δεν έδωσε καμία ". V καθετήρα () θ ()"

Δήλωση ...thats y του δεν κάνει την tran ανάλυση ...
όταν η χρήση u χρησιμοποιήσετε μια επιλογή καθετήρα θα πρέπει να είναι να αναφέρω τους κόμβους επί των οποίων η παραγωγή πρέπει να ελέγχεται ...

Χρήση:

. tran ΒΗΜΑ = 10p STOP = 0.5n
. επιλογές ακριβείς = 1 NUMDGT = 8 DELMAX = 1n μέθοδος = Ingold εργαλείων = 2 POST = 1

newbiedes απάντηση είναι μάλλον σωστή.
Παρακαλώ ρίξτε μια ματιά αν έχετε *. tr0 εξόδου.Αν προσομοίωση σας καταλήγει σωστό, αλλά υπάρχει μόνο προειδοποιητικό μήνυμα ως ανωτέρω, τότε λείπουν κατά καθετήρα (), i () θα είναι η αιτία.Σε Hxpice 2008,03 εκδοχή, έδειξε ** ** προειδοποίηση δηλώσεις του καθετήρα δεν προσδιορίζονται, ως εκ τούτου,. Tr # παραλειφθεί, η οποία είναι σαφέστερο από ό, τι αναφέρεται το μήνυμά σας

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ

Αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει. Καθετήρα

Σας ευχαριστώ Sadegh, Δρα.Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω γιατί αυτή η προειδοποίηση συμβεί.
Επίσης, για πες μου. Επιλογή λεπτομερώς.

. καθετήρα = 0
εξοικονόμησης όλες τις τιμές δίχτυα (τάση)
και δεν χρειάζεται να προσδιοριστούν επακριβώς τα σημεία που θέλετε να προβάλετε
αυτό kinf TRAN της προσομοίωσης είναι πολύ αργή, αλλά αρκετά καλός για "debug"
αν χρησιμοποιείτε
. PROBE = 1
τότε μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε
. PROBE TRAN
V (σήμα τι χρειάζεται)
I (σήμα τι χρειάζεται)

ορίζεται στην περίπτωση αυτή SiH \ gnals τιμές κατά τη διάρκεια της προσομοίωσης θα αποθηκευτεί και μπορείτε να τα εξερευνήσετε αργότερα σε *. tr0, *. TR1 αρχεία κ.λπ.
καλή τύχη

Μπορείτε να δείτε κάθε HSPICE σεμινάριο για λεπτομερή εξήγηση του. Tran.

Το σημαντικό σημείο είναι το. Τμήμα επιλογή, η οποία θα καταστήσει την παροδική ακριβή ανάλυση.Πιστεύω ότι χρησιμοποιείτε HSPICE 2006, 2007 ή το 2008 δεδομένου ότι η επιλογή αυτή προστέθηκε μετά το 2005.Για γρήγορη προσομοιώσεις και αν δεν θέλετε να δείτε τις κυματομορφές, το μόνο σχόλιο. Γραμμή επιλογών.Αυτό είναι πολύ γρήγορη, αλλά μάλλον ανακριβής.Για τις ακριβείς προσομοιώσεις, χρήση της γραμμής και έχετε τελειώσει ευτυχώς.

εις υγεία

wow ..ότι είναι ήχος νέο για μένα, ευχαριστώ για την ενημέρωση, Sadegh.j όπως πάντα ένθετο. γραμμή επιλογή από την 1η ημέρα της ζωής του σχεδιασμού μου, πραγματικά δεν γνωρίζει γι 'αυτό.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back