Hi ..

R

rajat_ec

Guest
φίλοι Θέλω να είμαι ένας καλός μηχανικός DSP και για την επίτευξη του χρειάζομαι βοήθεια ur .. plzzz με καθοδηγήσει και να κάνετε να μου πείτε wht SHLD i do.

plzzzzzz μου πείτε επίσης ότι ..
WHT είναι MATLAB;

για ορεκτικά, θα μπορούσατε να πείτε MATLAB είναι το λογισμικό κάθε μηχανικός θα πρέπει να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να προσομοιώσουν σχεδόν οποιοδήποτε σύστημα χρησιμοποιώντας MATLAB, θέλετε να είστε ένας μηχανικός DSP, πρέπει να κάνετε MATLAB καλύτερος φίλος σας, κατεβάστε το λογισμικό επάνω σας PC, και η χρήση του χρήστη εγχειρίδιο για να εργαστείτε με τον τρόπο σας γύρω από αυτό, του πήρε μια πολύ χρήσιμη, «βοήθεια» λειτουργία.

Hi Rajat,

Για να γίνει ένας καλός μηχανικός DSP, θα πρέπει να έχετε όλα τα βασικά σαφές στο μυαλό σας.Όλα τα μεγέθη να είναι σαφής.Ίσως μπορείτε να παραπέμψει μερικά βιβλία σαν Rabiner & Gold.

Matlab είναι ένα εργαλείο.Χρησιμοποιείται για τη μήτρα initially.But λειτουργία τώρα έχει χρησιμοποιηθεί εκτενώς για την προσομοίωση της συμπεριφοράς των datapaths (DSP, κτλ comm), καθώς και μονοπάτια ελέγχου.

Χαιρετισμοί,
dak-ju

matlab είναι ένα καλό λογισμικό για το σύστημα ανάλυσης και μαθηματικά, αλλά και DSP.

να είναι ένας καλός μηχανικός στο DSP u πρέπει να διαβάσει βιβλία σχετικά με την

συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε DSP sertificate πορεία προς την ταχεία αναπτύσσεται στον τομέα DSP

Για να είναι ένας καλός μηχανικός DSP θα πρέπει να διαβάσει πολλά βιβλία DSP ..Σας συνιστώ να διαβάσετε το βιβλίο "Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος: Αρχές, Αλγόριθμοι και Εφαρμογές του John Proakis και Δημήτρης Μανωλάκης".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back