HFSS tutorials συμπεριλαμβανομένων των κεραιών

καλή [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 54 δευτερόλεπτα: [/color] [/size] Θέλω φροντιστήριο lpla κεραία

[Quote = ptshao] [color = blue] [/color] [size = 6] [/size] [/quote] hi Όπως είμαι ne, ως εκ τούτου, δεν έχουν αρκετή σημείο, το κρύο pls u στείλετε απευθείας στο email μου @ [ e-mail] turkeyham2002@yahoo.com [/email] πολλές ευχαριστίες

Θα κάνω έργο με HFSS Ελπίζω ότι αυτό θα με βοηθήσει [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 35 δευτερόλεπτα: [/color] [/size] Θα κάνω έργο με Ελπίζω ότι αυτό το HFSS αυτό θα με βοηθήσει

Γεια Θα ήθελα επίσης να σχεδιάσουν μια κατευθυντική κεραία για το σύστημα UHF RFID, ώστε να μπορώ να σαρώσετε εμφάνιση των παθητικών ετικετών σε απόσταση μέχρι 5 μέτρα. Μπορεί κάποιος να δώσει οποιεσδήποτε οδηγίες ή υποδείξεις .. Thanx εκ των προτέρων

hi .. χρειάζομαι επίσης αυτό το σεμινάριο, αλλά DNT έχουν pointz 2 Κατεβάστε αυτό .. πες μου wat 2 Κάντε;

Επίσης, dont έχει 2 βαθμούς .... υπάρχει ένας σύνδεσμος για να κατεβάσετε το αρχείο; ευχαριστίες

γεια δεν έχω αρκετούς πόντους μπορείτε να μου στείλετε μέσω e-mail ........... nauroze@yahoo.com ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γεια σου, δεν έχω αρκετούς πόντους και εγώ! Υπάρχει μια σύνδεση ή μπορεί κανείς να το e-mail σε μένα εκεί; Είναι alamhong@gmail.com Ευχαριστώ παιδιά.

Ευχαριστώ πολύ tuhis βοήθησε πραγματικά ... Υπάρχει κάποιος που έχει πια παραδείγματα / ορισμοί για το πότε να χρησιμοποιούν τις διάφορες διεγέρσεις σε HFSS;

ahh Ι dont έχει αρκετά σημεία για να το στείλετε σε μένα στο: saevartj (at) hotmail.com thx a lot!!

Είμαι νέος σε αυτό το site και μην hav αρκετούς πόντους για να κατεβάσετε μπορεί κανείς να το στείλετε στο nitin.vnit @ gmail.com , θα είναι μεγάλη βοήθεια

Η αύξηση του πάχους του υποστρώματος για να αυξηθεί η χωρητικότητα οδηγεί σε αύξηση των πλαστών ακτινοβολία των ζωοτροφών και την αύξηση της ενέργειας από τα κύματα επιφάνειας

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back