HFSS Edge αποσυνδεθεί Bandpass φίλτρο.

A

an.t

Guest
Είμαι σχεδιασμό Microstrip BPF τώρα και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, όπως στο έγγρ.h ** p: / / www.ansoft.com/hfworkshop04/2004_HFSS_Users_Workshop_Bernard_Schmanski.pdf Ξέρει κανείς τι είδους seeded ματιών χρησιμοποιήθηκαν στο παράδειγμα αυτό στην θέση 16;Υπάρχει πολύ καλή διανομή tetrahedra: μια παρτίδα των μικρών κοντά την παρατυπία και μεγαλύτερο βαθμό από την παρατυπία.Όταν προσπαθώ να κάνω κάτι τόσο σε slide 16, τα αποτελέσματά μου έτσι κι αλλιώς παραμένει όπως σε slide 9.Αν απλώς μείωση μήκος της άκρης του tetrahedra, αμέσως η αύξηση του αριθμού των tetrahedra.I ve προσπάθησε να μονώνουν ορισμένα ανδρεικέλου (εικονικό) αντικείμενα, αλλά ούτως ή άλλως προσομοίωση αποτελεσμάτων μείνετε μακριά από τις μετρούμενες ένα.Όπως και το καταλαβαίνω, βασικό πρόβλημα είναι να επιτευχθεί η σωστή κατανομή των tetrahedra.

Γεια an.t,

Είναι δύσκολο από την πλάκα για να δείτε τι έχετε exactely προσπαθώ να πετύχω.Στη διάρκεια της «συγκερασμό των", αυτό εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του σχεδιασμού.Συνήθως, θα έχετε περισσότερες ματιών σε σημεία με υψηλή πυκνότητα ρεύματος (δηλαδή Via, στροφές ...) ενώ άλλες περιοχές του σχεδιασμού θα πρέπει να κατανέμεται σε λιγότερα μάτια.

Γεια σου, μπούμερανγκ!

Στόχος μου είναι να σχεδιάζουν interdigital BPF.Μετά από μερικές προσπάθειες κατάλαβα, HFSS ότι είναι σε θέση να εκπληρώσει συγκερασμό των δικαίωμα από μόνη της (τουλάχιστον σε συσκευές με έντονη ακμή αποσύνδεση αποτέλεσμα).Πολύ καλό παράδειγμα είναι h ** p: / / www.ansoft.com/hfworkshop04/2004_HFSS_Users_Workshop_Bernard_Schmanski.pdf,
βλ. εικόνα 2 από αυτό το έγγραφο που ακολουθεί.Κύρια ιδέα αυτής της εργασίας είναι να μονώνουν ανδρεικέλου (εικονικό) αντικείμενα με seeded ματιών.Η ερώτησή μου είναι πώς Bernard Schmanski επίτευξη αυτών των καλών ματιών διανομής (στη φωτογραφία);Συμφωνώ μαζί σας ότι η αύξηση της πυκνότητας των μικρότερων tetrahedra θα πρέπει να είναι σε σημεία με υψηλή πυκνότητα ρεύματος (δηλαδή Via, στροφές ...), καθώς και για την περίπτωση της ακμής-ζεύξης SLOTS ΣΤΟ μεταξύ microstrips.
Αν κάνετε απλά tetrahedra μήκος περιορισμού μεταξύ γραμμών σε συνδυασμό με φίλτρο (με την προσθήκη εικονικού αντικειμένου),
τα αποτελέσματα γίνει καλύτερη, αλλά, έτσι κι αλλιώς, δεν μπορεί να επιτευχθεί τέτοια όμορφη εικόνα που Bernard Schmanski.Στο έργο μου θα ήθελα να επιστήσω την πολύ μικρή εικονική αντικείμενο και που seeded ματιών με μικρό μήκος.Ως αποτέλεσμα του έργου έχω 150k-200k tetrahedra και πολύ μεγάλο χρόνο επεξεργασίας.Το φίλτρο γίνει παρόμοια, όπως φαίνεται στη διαφάνεια 13 του Bernard Schmanski έγγρ.
Λυπούμαστε, αλλά χρειάζεται login για να δείτε αυτό το συνημμένο

Έχω το ίδιο πρόβλημα με εσάς.Ματιών της διανομής είναι πολύ σημαντική για τον υπολογισμό HFSS.Τα αποτελέσματα της προσομοίωσης είναι διαφορετικές από ό, τι 2.5D εργαλεία προσομοιώνει (Κέντρο συχνότητας είναι χαμηλές σε HFSS).Από το μικρότερο tetrahedra γίνει δεκτή, προσομοίωση του χρόνου είναι πολύ μακρύς.

Εξεπλάγην κάπως όταν δείτε τα σχόλια σε αυτό το νήμα.Έχω modeling interdigital BPF φίλτρα σε s και γ ζώνες χρησιμοποιώντας το συγκερασμό των προεπιλογή.Τα αποτελέσματα ήταν κοντά reasonalby όταν εξετάζουμε τις μετρούμενες τιμές.Τουλάχιστον για την εκπλήρωση των απαιτήσεων μου συγκεκριμένη εφαρμογή.Αυτό δεν μπορεί να είναι η υπόθεσή σας.

Σπορά ή χειροκίνητα την τροποποίηση του ματιού είναι σίγουρα πρακτικές όπως είναι η προσθήκη virtural αντικείμενα.Mesh πυκνότητα μπορεί ασφαλώς να είναι αυξημένη σε περιοχές υψηλού πεδίου χρησιμοποιώντας αυτά τα χαρακτηριστικά.Θα τείνουν να επικυρώνουν την προσομοιωτή επιδόσεις έναντι του υλικού και όχι αντικρουόμενες 3D και 2.5D εργαλεία.

Είστε βλέπουμε διαφθορά των S-παραμέτρων σας;Τι σας δίνει misgiviings για τα αποτελέσματα;

an.t έγραψε:

Είμαι σχεδιασμό Microstrip BPF τώρα και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, όπως στο έγγρ.
h ** p: / / www.ansoft.com/hfworkshop04/2004_HFSS_Users_Workshop_Bernard_Schmanski.pdf Ξέρει κανείς τι είδους seeded ματιών χρησιμοποιήθηκαν στο παράδειγμα αυτό στην θέση 16;
Υπάρχει πολύ καλή διανομή tetrahedra: μια παρτίδα των μικρών κοντά την παρατυπία και μεγαλύτερο βαθμό από την παρατυπία.
Όταν προσπαθώ να κάνω κάτι τόσο σε slide 16, τα αποτελέσματά μου έτσι κι αλλιώς παραμένει όπως σε slide 9.
Αν απλώς μείωση μήκος της άκρης του tetrahedra, αμέσως η αύξηση του αριθμού των tetrahedra.
I ve προσπάθησε να μονώνουν ορισμένα ανδρεικέλου (εικονικό) αντικείμενα, αλλά ούτως ή άλλως προσομοίωση αποτελεσμάτων μείνετε μακριά από τις μετρούμενες ένα.
Όπως και το καταλαβαίνω, βασικό πρόβλημα είναι να επιτευχθεί η σωστή κατανομή των tetrahedra.

an.t Shalom,

Το όνομά μου είναι Ιταλίας και δουλεύω για την Ansoft εκπρόσωπος στο Ισραήλ.
Θα προσπαθήσω να εξηγήσω τι έχετε διαβάσει το έγγραφο και,
στη συνέχεια, η λύση θα είναι προφανής.Η HFSS προσαρμοστικός αλγόριθμος ματιών επικεντρώνεται σε χώρους που έχουν υψηλή ενέργεια.Αν για κάποιο λόγο το S12 είναι πολύ χαμηλά στην αρχική ματιών (κάτω από -30 dB), αυτό σημαίνει ότι το σύνολο της ενέργειας που είναι conectrated κοντά τα λιμάνια, και το μάτι refignment πραγματοποιείται κοντά στα λιμάνια (το οποίο στην περίπτωσή σας, σημαίνει ότι είναι S12 παραμένει σε χαμηλά επίπεδα).
Λοιπόν τι πρέπει να κάνουμε είναι να refignment που λάμδα 0.1 ή 0.05 και την προσαρμοστική συχνότητα που να περάσει η κατηγορία (όπου S12 δεν είναι -70 dB).Η αρχική ματιών θα είναι αρκετά καλή για να αφήσουμε την ενέργεια με το μοντέλο και την προσαρμοστική ματιών και θα δώσει ώθηση στην τελειοποίηση της λύσης, όπως αναμενόταν.

Χαιρετισμοί,
Itai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back