HFSS ολοκλήρωση γραμμή αμφιβολίες

P

ptshao

Guest
[Size = 6] [/size] Γεια σας, φίλοι: Καλή χρονιά! Πήρα κάποιες συγχύσεις για την εκχώρηση γραμμής ένταξη σε λιμένα κύμα. Παρακαλώ δείτε το συνημμένο αρχείο. Για αυτό το αρχείο 1, θα ήθελα να λάβει την αντίσταση λιμάνι του διπλωμένου διπολική κεραία, που οδηγεί στην επιλογή ενός λιμένα κύμα το οποίο μπορεί να διευκολύνει την επίλυση χαρακτηριστική σύνθετη αντίσταση. Στόχος μου είναι να λύσει το λιμάνι αντίσταση στο 2.45GHZ, γι 'αυτό προσπάθησαν να λύσουν το λιμάνι μόνο ρύθμιση. Όταν δύο συνδεόμενα μεσοδιαστήματα των δύο σκελών ως τα τελικά σημεία της γραμμής ολοκλήρωσης, η σύνθετη αντίσταση λιμάνι ποικίλες πολύ, ας πούμε, από περίπου 187 ohm σε περίπου 208 Ω, σε σύγκριση με την υπόθεση χωρίς να assignating γραμμή ολοκλήρωσης. Τα προβλήματα είναι 1, θα πρέπει να ορίσω μια γραμμή ένταξης για ένα λιμάνι κύμα; 2, Τι γραμμή ένταξης είναι σωστό για αυτή την περίπτωση; Για Αρχείο 2, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη για το settingup της ανάθεσης διέγερσης. I μετρηθεί η σύνθετη αντίσταση του συνεπίπεδα γυμνού αγωγού (CPS) που είναι περίπου 24 ohm (ό, τι από TDR ή VNA μέτρηση), αλλά τώρα από αυτή την προσομοίωση, φαίνεται περίπου 85,5 ohm. Έτσι No.1, τι είναι λάθος με αυτό; 2, η ρύθμιση είναι η σωστή; Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Στο έντυπο κεραία σας, θα ήθελα να αλλάξετε ένα ζευγάρι τα πράγματα. Κατ 'αρχάς, θα πρέπει να έχετε περισσότερο χώρο μεταξύ του τέλους της κεραίας σας και κάθε είδους ακτινοβολία ή PML όριο. Δεύτερον, θα ήθελα να συστήσω ιδιαίτερα μια PML πάνω από την ακτινοβολία, αλλά αυτή είναι η κλήση σας. Τρίτον, θα ήθελα να προσθέσω πάχος του μετάλλου, και στη συνέχεια να τραβήξουμε τη γραμμή ενσωμάτωσης μόνο μεταξύ των δύο άκρων του πάχους του μετάλλου (όχι από κέντρο σε κέντρο που έχετε τώρα). Ίσως ήταν ήδη παχιά, δεν είχα μεγέθυνση πολύ μακριά. Για το δεύτερο πρόβλημα σας, και πάλι, η διαχωριστική γραμμή ολοκλήρωση μεταξύ των δύο μετάλλων, όχι από κέντρο σε κέντρο. Αυτό θα πρέπει να βοηθήσει αρκετά. Καλή τύχη! [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 19 λεπτά: [/color] [/size] I sim'd μόλις δεύτερης δομής σας, και μοιάζει να είναι ~ 85 ohms. Είστε σίγουροι ότι είστε sim'ing την ίδια δομή που θα μετρηθεί; Φαίνεται να είναι περισσότερο από δύο σε συνδυασμό γραμμές, ή ο τρόπος υποδοχή αντί για συνεπίπεδα δομή. Αλλά ίσως δεν είμαι κοιτάζοντας σωστά.

Γεια σου, τους φίλους: Έχω λύσει τα προβλήματα που αναφέρονται παραπάνω. Απάντηση για Question1: Προσπαθήστε να κάνετε ένα μεγαλύτερο waveport. Θυμηθείτε ότι υπάρχει μικρότερος κίνδυνος να κάνει ένα μεγαλύτερο waveport από το να κάνει ένα μικρότερο ή στενότερη waveport, διότι ένα μικρότερο λιμάνι θα μπορούσε να θεσπίσει υψηλότερο τρόπους παραγγελίας. Απάντηση για την Ερώτηση 2: Για microstriplines, στις περισσότερες περιπτώσεις, Zpi είναι αρκετή για την προσομοίωση, το οποίο σημαίνει ότι δεν υπάρχει ανάγκη για μια γραμμή ενσωμάτωση. Αλλά αν νοιάζονται για slotlines ή CPW, χρησιμοποιώντας τις γραμμές ενσωμάτωσης είναι η προτίμηση για τον υπολογισμό Zpv.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back