HFSS: Πώς να εξάγουν / εξαγωγή δεδομένων πεδίου

Z

Zottiri Kusuta

Guest
Γεια σου, εγώ θα θέσω ένα ερώτημα σχετικά με την εξαγωγή δεδομένων από HFSS. Το πρόβλημά μου είναι η εξής:
problemgeometry5ym.th.jpg
http://img176.imageshack.us/img176/5355/problemgeometry5ym . jpg Όπως βλέπετε, μπορώ να σχεδιάσετε το μέγεθος του ηλεκτρικού πεδίου στην επιφάνεια του υποστρώματος. Αυτό που θέλω είναι να εξάγει τα αριθμητικά δεδομένα του πεδίου Ε πάνω στην επιφάνεια αυτή η μορφή που θα μπορεί να εισάγει στο Matlab. Θέλω να σχεδιάσει αυτά | Ε | στοιχεία σε οποιαδήποτε αυθαίρετη κατεύθυνση που μου αρέσει στο Matlab. π.χ. θέλω να σχεδιάσετε | Ε | στην κατεύθυνση + z ή + y κατεύθυνση. Θέλω, επίσης, αυτά τα αριθμητικά δεδομένα, γιατί θα κάνω κάποιες σύνθετες λειτουργίες του λογισμού σε αυτά τα δεδομένα, όπως η γενικευμένη μολύβι κλπ. λειτουργία εκτιμώνται Όλες οι προτάσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. : Wink:

Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό? : Κραυγή: edit: Νομίζω ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε το "Υπολογιστής πεδία" ... Έχω δίκιο;

Γεια Zottiri Kusuta, τώρα έχω να λύσει ένα παρόμοιο πρόβλημα που είχε ... Θα μπορούσατε να αποκτήσετε μια λύση; Αν ναι, μπορείτε να μοιραστείτε τη λύση μαζί μου, παρακαλώ; Αλλιώς, υπάρχει κάποιος που μπορεί να μας βοηθήσει; Το σημείο είναι το εξής: Μετά την απόκτηση οποιαδήποτε διανομή (E-πεδίου, ένταση του μαγνητικού πεδίου, το SAR, κλπ.) σε HFSS, θα πρέπει περαιτέρω να λάβει την αξία του σημείου διανομής, από το σημείο, για να εργαστούν. Πώς είναι δυνατόν;

Νομίζω Πεδία Υπολογιστής είναι η λύση, αλλά μόλις αρχίσει προσπαθώντας να το χρησιμοποιήσετε.

Είχα αυτό το πρόβλημα χρόνια πριν ... Χρησιμοποιώντας το κομπιουτεράκι τομέα θα πρέπει να αποτελέσουν συνιστώσες μονοδιάστατη του φορέα που χρειάζεστε και στη συνέχεια να εξαχθούν κάποια γραμμές σχετικά με την γεωμετρία, και χρησιμοποιώντας τα πεδία στη λειτουργία έκθεσης, απόσπασμα ό, τι χρειάζεται προς αυτή την κατεύθυνση ... μετά από αρκετά εύκολο να μάθετε πώς αριθμομηχανή τομέα HFSS έργα ...

1 - Δημιουργία εκθέσεις 2 - επιλέξτε πεδίο (θα μπορούσε να είναι μακριά ή κοντά τομέα) 3 - Σας προτείνω να επιλέξετε ορθογώνιο οικόπεδο. Θα μπορούσατε να κάνετε επίσης με 3D πολικές ή ακτινοβολία μοτίβο 3 - επιλέξτε τι θέλετε σχετικά με άξονα x σας, θα μπορούσε να είναι υπό γωνία 4 - μπορείτε να επιλέξετε rex, Rey ή ο, τιδήποτε στοιχείο που θέλετε. 5 - όταν οικόπεδα, κάντε δεξί κλικ στο γράφημα ή στο μενού, πηγαίνετε στο Report2D, και επιλέξτε "Εξαγωγή σε αρχείο" θα πάρετε ένα αρχείο καρτέλα οριοθετημένο πεδίο των στοιχείων σας. Η άλλη επιλογή είναι να εξάγει τομέα μετά τις παραμέτρους τομέα πληροφορικής. Μπορείτε να πάρετε πραγματικά τα πεδία Ε κατά μήκος των συστατικών και Phi Theta και για τις δύο Mag / φάση. Με λίγη χειραγώγηση, μπορείτε να το μετατρέψετε σε καρτεσιανές συντεταγμένες. Αυτό είναι ό, τι κάνω συνήθως.

helo, είναι όλα παραδείγματα για αρχάριους για την εξαγωγή δεδομένων πεδίο; ---- Ευχαριστεί εκ των προτέρων

Γεια σε όλους! ιβ έχετε κάποιο πρόβλημα με την εξαγωγή δεδομένων με HFSS. ιβ έχουν ήδη αναλύσει τις λύσεις και με το "εργαλείο υπολογισμού πεδία" Δεν ξέρω πώς να υπολογίσει τα σημεία του δικτύου για μια γραμμή. l Με ενδιαφέρει πάνω από ένα πεδία γραμμής ώστε l ήδη Συρόμενα, αλλά όταν για παράδειγμα λ δώσει αυτές τις πληροφορίες: X 0 (λεπτά) 80 (max) 2 (απόσταση) Y 0 75 75 και Z 0 2 2 παράγει ένα σφάλμα. ιβ ότι το πρόβλημά μου είναι να δώσει την κατάλληλη διαστάσεις και την απόσταση για τα σημεία του δικτύου για μια γραμμή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back