M
m.kelley
Guest
Γεια σας, είμαι σήμερα κατασκευάζει ένα demo του μικροταινιακή γραμμή με ένα στέλεχος ρύθμιση. Η γραμμή μεταφοράς τερματίζεται σε αντίσταση φορτίου των 100-50J ohms. Η μικροταινιακή γραμμή έχει Z0 των 50 Ω, και το στέλεχος έχει Z0 των 100 ohm. Ξέρω ότι τα σχέδια μου για το έργο μικροταινιακών γραμμών, αλλά έχω πρόβλημα για τον τερματισμό της γραμμής μεταφοράς με το σταθερό φορτίο. Έχω σχεδιάσει το στέλεχος μήκος και την απόσταση από το φορτίο με ένα διάγραμμα Smith, αλλά το μέγεθος της παραμέτρου S11 μου είναι περίπου 0,54. Νομίζω ότι το κύριο πρόβλημά μου είναι πως είμαι προσομοίωση του φορτίου. Ω, και είμαι σίτιση επίσης τη δομή με ένα waveport στο ένα άκρο. Έχω χρησιμοποιήσει δύο γεωμετρίες για το φορτίο. Ο ένας ήταν να αναθέσει σε ένα εξωτερικό πρόσωπο του μοντέλου, τόσο ο αέρας και το υπόστρωμα, ως όριο αντίστασης. Το άλλο σχέδιο ήταν να έχει ένα τετράγωνο κατεβαίνοντας στο υπόστρωμα, και ορίστε το ως όριο αντίστασης. Γι 'αυτό το τελευταίο σχέδιο που έκανα το κουτί του αέρα και του υποστρώματος μεγαλύτερη από την γραμμή μεταφοράς - η αντίσταση όριο δεν άγγιζε το εξωτερικό όριο του μοντέλου. Και στις δύο περιπτώσεις δικτύου μου δεν ταιριάζουν. Εν ολίγοις, hod εσείς προσομοιώνουν μια σταθερή γενική αντίσταση φορτίου στο HFSS; Michael Kelley