HFSS Επεξεργασία Πηγές

K

kevinj

Guest
Έχω μια σειρά κεραία που μου προσομοίωσης.Η επεξεργασία των πηγών και βρήκα ότι τα αποτελέσματα είναι ακριβή μόνο για ορισμένες επιλογές φάση.Κεραία μου είναι συμμετρικό τρόπο τα αποτελέσματα θα πρέπει να είναι συμμετρική πολλές επιλογές για την φάση όταν editting πηγές.Έχει κάποιος είχε παρόμοιο πρόβλημα ή ξέρει πώς να διορθώσετε αυτό το σφάλμα;Ευχαριστώ.

ya δικαίωμα ur άνθρωπο.u για αυτό το πρόβλημα πρέπει να αυξήσουν δεν της setups λύση ή δεν του περνάει.που μπορεί να είναι μεταξύ 15 έως 20.it θα χρειαστεί πολύ χρόνο και μεγάλη μνήμη ...
u θα πρέπει να περιμένουμε ως ανά yr ταχύτητα του επεξεργαστή και ικανότητα ζευγαρώσει.
δεύτερον DNT πάρει 2δ λύσεις, να πολικές 3d οικόπεδα ... u θα πάρει σίγουρα όλοι yr επιθυμητά σχήματα.

δοκιμάστε το.

χαιρετισμοί
Ali

παράξενη απάντηση από "μηχανικός Rf"!
αγαπητέ kevinj, χρησιμοποιείτε καταχωρημένη έκδοση ή ραγισμένο ένα;
πηγές επεξεργασία είναι μια μετα-επεξεργασία δράση και αυτό δεν έχει καμία σχέση με setups διάλυμα ή δεν του περνάει.Αν η δομή έχει αναλυθεί σωστά, τα πάντα πρέπει να είναι προβλέψιμη.
Έχω ακούσει ότι ραγισμένα HFSS έχει τέτοια προβλήματα.

Έχετε δοκιμάσει τη χρήση "master / slave" προϋπόθεση όριο;.Ξέρω ότι αυτό δεν είναι η ερώτησή σας, αλλά μπορεί να είναι μια άλλη επιλογή για την ανάλυση array.Προστίθενται μετά από 32 λεπτά:kevinj, εγώ απλώς προσπάθησα με δύο κεραίες στοιχείο.Χρησιμοποίησα επεξεργαστείτε πηγή και τα αποτελέσματά μου είναι σωστές.Χρησιμοποιώ V.11 της HFSS.Δεν νομίζω ορισμός λιμάνι σας θα είναι πραγματικά το θέμα, αλλά μόνο σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει, είμαι με το λιμάνι κύματος για οδηγείται τερματικό.

ανατολικά, ίσως να έχετε δίκιο.Έχω τόσο τη ραγισμένη και την πλήρη έκδοση.Είμαι δοκιμή για την πλήρη έκδοση αργότερα σήμερα.Αν έχετε δίκιο τότε μπορείτε να πάρετε μια βοήθησε.γελάω δυνατά.ανεξάρτητα, Θα πάρω μετά το αποτέλεσμα της κροτίδα εναντίον πλήρη έκδοση όταν editting πηγές.Ευχαριστώ.

Γεια σου.Βρήκα τι ήταν το πρόβλημα.Έκανα λάθος όταν δημιούργησε το συγκεντρωμένων στοιχείο.Δημιούργησα μερικά από τα στοιχεία που διευθύνει από το ανώτερο στρώμα προς τα κάτω στρώμα και μερικά από τα κάτω στρώμα στην κορυφή.Έτσι ήταν από φάση κατά 180 μοίρες.HFSS 10 σας λέει αυτό, όταν επεξεργάζεστε τις πηγές σας.Έκδοση 9.2 δεν το κάνει.Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα βοηθήσει κάποιον στο μέλλον.Βρήκα δεν διαφορά από την πλήρη εναντίον κροτίδα εκδοχή.Επίσης, θα εκτελεί πλέον προσομοιώσεις μέσω 12 περάσματα (νομίζω ότι είναι προεπιλογή).Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back