L
lbares
Guest
Έχω πρόβλημα να προσπαθώ να καταλάβω ακριβώς πώς να κάνετε τα εξής ... Έχω μια δονούμενη κινητήρα (όπως από ένα μπίπερ) .. εδώ είναι το pic http://www.hobbyengineering.com/H3425.html Μου ενσύρματο μέχρι μια μπαταρία ώστε να μπορεί να λάβει ένα τέλος και να δονείται .. η συσκευή λειτουργεί καλά με μια μπαταρία πηγή, αλλά heres τι χρειάζομαι βοήθεια με .. Θέλω με κάποιο τρόπο να βρουν έναν τρόπο να κάνει «ρυθμίσεις» στο κύκλωμα .. Με άλλα λόγια έχουν κάποιο είδος του μηχανισμού που μπορεί να επιτρέψει τη συσκευή να δονείται σε 4 ρυθμίσεις .. θα ήταν: ρύθμιση 1: δονείται μία φορά ρύθμιση 2: δονείται δύο φορές ρύθμιση 3: δονείται τρεις φορές ρύθμιση 4: OFF θέλω να κάνω αυτό όλη την εργασία από ένα σύστημα σχοινί / τροχαλία .. χορδών θα μπορούσε να λειτουργήσει πολύ (από τον κινητήρα και η μπαταρία είναι και τα δύο μικρά. Πώς θα μπορούσα να καταστήσει έτσι ώστε όταν θ τραβήξτε το κορδόνι / σχοινί αυτό κύκλοι μέσα από αυτές τις ρυθμίσεις; helllllppppppppppppppp!-σκεφτόμουν είτε εργαλεία ή κάτι ή ίσως κάποιο είδος του ηλεκτρικού το κομμάτι?