help9 C

F

fatma1000

Guest
i ανάγκη να γράψω τα δεδομένα μου στο πρόγραμμά μου κάθε φορά 100 βήμα fifferent αρχείο
γι 'αυτό πρέπει να ανοίξει 10 αρχεία και να γράφει το πρώτο σε t = 100, στη συνέχεια γράψτε στο scond σε t = 200 και ούτω καθεξής
Γιατί;

παρακαλώ βοηθήστε με να το κάνουμε αυτό.

χαιρετισμοί

μμμ ... δεν σας φαίνεται να είναι δύσκολο.
Βήμα 1) να ανοίξετε τα αρχεία ... και τα 10 για σύνταξη
Βήμα 2) κάνουν υπολογισμούς και να διευθύνουν μια αντίθεση.or a case
command

Βήμα 3) τη χρήση ή εάν
μια εντολή υπόθεση

Βήμα 4) η εγγραφή στο αρχείο σύμφωνα με το εάν ή περίπτωση.

χρειάζομαι πράγμα ποσό για να αποφευχθεί η openning 10 αρχεία, διότι εάν χρειαστεί να ανοίξετε το αρχείο 100
τόσο παρακαλώ χρειάζομαι τη μέθοδο για να αφήσει το πρόγραμμα να creat αρχεία και να γράψουν σε αυτόχαιρετισμοί

ok ότι ανοίγει το όρων ανταγωνισμού.
πρέπει αυτό να γίνει σε έναν πυροβολισμό ή κάθε φορά που το prog τρέχει, είναι πλέον δημιουργήσει ένα αρχείο;

Δεν μπορείτε να opene περισσότερα αρχεία από την Ν, όπου N είναι OS εξαρτάται αξία.Εκτός από αυτόν, παράγουν μόνο το όνομα του αρχείου όταν προσπαθείτε να ανοίξετε το αρχείο όπως αυτό:char name [128]?
FILE * fp?
int i = 0?sprintf (name. "% s 02d.bin%". "όνομα", i)? / * τώρα το όνομα είναι name01.bin και μπορούμε να ανοίξουμε 100 αρχεία με name00 να name99 * /
fp = fopen (όνομα, "WB")? / * γράψουν πάνω παλιό αρχείο * /

.....Τι είναι αυτό που ψάχνατε;Προστίθενται μετά από 5 λεπτά:Εδώ είναι το μικρό πρόγραμμα δοκιμών που θα δημιουργήσει 100 αρχεία:# include <stdio.h>
# include <errno.h>

int main (void)
(
char name [128]?
FILE * fp?
int i = 0, j?for (i = 0? i <100? i )
(
sprintf (όνομα, "% s 02d.bin%", "όνομα", i)? / * τώρα το όνομα είναι name01.bin και μπορούμε να ανοίξουμε 100 αρχεία με name00 να name99 * /
fp = fopen (όνομα, "WB")? / * γράψουν πάνω παλιό αρχείο * /
if (fp == NULL)
(
printf ( "Δημιουργία αρχείου% s απέτυχε. errno =% d \ n", όνομα, errno)?
errno επιστροφής?
)
fclose (fp)?
)
return 0?
)

τόσο χάρη,
αν θ υπολογίζουν Ε πάνω από t από 0 κατά 15000 και εγώ πρέπει να γράψω E στο t = 1000 σε ένα αρχείο και σε t = 2000 στο αρχείο scond και τόσο σχετικά με το πώς έρχονται;

χαιρετισμοί

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back