HELP!! Έλεγχος ταχύτητας κινητήρα συνεχούς ρεύματος με τη χρήση PIC16F877A hi-tech

J

jun86dia

Guest
εδώ είναι codes.Pls μου κάνει το δοκιμάσω .. και να μου πείτε πού είναι το πρόβλημα εμφανίστηκε. Το πρόβλημα είναι όταν i εισόδου 1 έως rb0, CCP1 σε θέση να παράγουν παλμούς για 3 ή 4 κύκλους only.then δεν υπάρχει καμία παλμό βοηθήσει anymore.pls .. thankz εκ των προτέρων!
Code:
 # include # include # include # include "delay.h" # include void main (void) {/ / αρχικοποίηση TRISB = 0xFF? TRISC = 0x00? PORTB 0x00 =? PORTC = 0x00? Ενώ η (1) {/ / PORTB0 = 1? T2CON = 0b00000100? CCP1CON = 0b00001100? PR2 = 255? διακόπτης (PORTB) {περίπτωση 0b00000001: {CCPR1L = 127? break?} προεπιλογή: {CCPR1L = 200? break?}}}}
[ code] [/code]

Γεια jun86dia, Είστε σίγουροι ότι rb0 συνεχώς από ψηλά; Αν όχι, τότε σύμφωνα με τον κώδικα, η CCPR1L τιμή μητρώου έχει αλλάξει και έτσι δεν μπορεί να πάρει τη σωστή έξοδο. Επίσης μπορείτε να αφαιρέσετε το initializations (T2CON, CCP2CON ,...) από τον βρόχο while. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να τους προετοιμάσει πάντα. Μπορείτε να το κάνετε μία φορά πριν από την είσοδο του βρόχου while. Regards, vhn

hey vhn, καλά, είναι συνεχώς rb0 εισόδου είναι High. από τον κωδικό μου, αν το rb0 εισόδου είναι υψηλό για ορισμένο χρονικό διάστημα, Την από προεπιλογή το CPPR1L θα 200.however, η παραγωγή ήταν χαμηλή. τι νομίζετε; Btw thankz για τις πληροφορίες .. Θα επεξεργαστείτε το while loop ..=)-Jun-[size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 3 λεπτά: [/color] [/size] hey vhn, thankz. .. τώρα δουλεύει .. μετά την αφαίρεση του initializations (T2CON, CCP2CON ,...) από τον βρόχο while. Εκτιμούμε τη βοήθειά σας =)-Jun-

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back