H-Γέφυρα

T

TrixMan

Guest
Γεια!
Πρόκειται για κινητήρες stepper .......

Έχω μια διπολική κινητήρα stepper (2 περιελίξεις και 4 καλώδια 2,6 Amp, 24V) και προσπαθούν να την ελέγξουν με τη χρήση ενός H-γέφυρα (τρανζίστορ MOS) και Ľ επεξεργαστή.
Έχω 2 ερωτήσεις.
1:
Γιατί χρησιμοποιείτε N-MOS και P-MOS τρανζίστορ, γιατί δεν είναι μόνο N ή P;;(έχω ένα σχηματικό με N και P).
2:
Κινητήρα μου θέλει 2,6 Amps και έχω την τρέχουσα χρήση ελέγχου, ξέρω πώς να την έννοια volt πάνω από μια αντίσταση, αλλά αν θ nead 2,6 Α η αντίσταση πρέπει να σχεδιάζεται για νομίζω 10W, υπάρχει ένας άλλος τρόπος για τη ρύθμιση της τρέχουσας ?αλλαγή;

Greatfull για κάποια βοήθεια.

Γεια σου,
1 .- N MOS καναλιού είναι πιο συχνές και λιγότερο δαπανηρή, και δεν είναι δύσκολο να οδηγείτε με 24V DC σιδηροδρόμων.
2 .- Πρέπει να ρυθμίζει τρέχουσες με μεταγωγή.Διαφορετικά μπορείτε τέλος έχοντας μερικές κάποιο είδος ενισχυτή ήχου αντί ενός ελέγχου κινητήρα.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την τρέχουσα έννοια του όρου.Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε SENSEFets, ή δοκιμάστε κάτι σαν IR2175
http://www.irf.com/product-info/datasheets/data/ir2175.pdf
Λάβετε υπόψη σας ότι αν σχεδιάζει το δικό της ισχύον δίκτυο σας αίσθηση χρησιμοποιώντας μια αντίσταση σε σειρά με τον κινητήρα εκκαθάρισης θα έχετε ένα τεράστιο κοινό θόρυβο λειτουργίας.
Με τις καλύτερες ευχές

jorgito έγραψε:

Γεια σου,

1 .- N MOS καναλιού είναι πιο συχνές και λιγότερο δαπανηρή, και δεν είναι δύσκολο να οδηγείτε με 24V DC σιδηροδρόμων.

2 .- Πρέπει να ρυθμίζει τρέχουσες με μεταγωγή.
Διαφορετικά μπορείτε τέλος έχοντας μερικές κάποιο είδος ενισχυτή ήχου αντί ενός ελέγχου κινητήρα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την τρέχουσα έννοια του όρου.
Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε SENSEFets, ή δοκιμάστε κάτι σαν IR2175

http://www.irf.com/product-info/datasheets/data/ir2175.pdf

Λάβετε υπόψη σας ότι αν σχεδιάζει το δικό της ισχύον δίκτυο σας αίσθηση χρησιμοποιώντας μια αντίσταση σε σειρά με τον κινητήρα εκκαθάρισης θα έχετε ένα τεράστιο κοινό θόρυβο λειτουργίας.

Με τις καλύτερες ευχές

Γεια τέφρα,
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να στραφούν σε ένα τρανζίστορ H-Γέφυρα για τον έλεγχο της τρέχουσας.Νομίζω ότι τα 3 πιο κοινά είναι διπολική, μονοπολική και διαμόρφωσης φάσης.
Στην Διπολική ενεργοποιείτε διαγωνίων της γέφυρας, εναλλακτικά, που συνδέει τα εμπρός ή αντιστροφή τάσης στην περιέλιξη του κινητήρα.Η μέθοδος αυτή προκαλεί πιο σύγχρονο κυματισμός.
Μονοπολική μεταγωγής χρησιμοποιεί ένα τρανζίστορ ON και όσπρια η διαγώνιος να διαφοροποιούν τάσης στον κινητήρα εκκαθάρισης.Συνήθως κρατάτε στο κάτω TR στο πόδι γέφυρα, επειδή είναι ευκολότερο να κρατήσει τη μετάταξη του άνω TR σε γέφυρα υψηλής τάσης.
Διαφοροποίησης Φάση κρατά τα δύο πόδια της γέφυρας αλλαγή στο 50% duty cycle, αλλά αλλάζετε τη φάση μεταξύ τους για την εφαρμογή τάσης για την εκκαθάριση.
Αν αλλάξετε τα δύο πόδια στη φάση, που σας συνδέουν με το κλείσιμο σε 0 Volt ή η τάση της σιδηροδρομικής συγχρόνως, αποτελεσματικά shorting η εκκαθάριση.Αλλά αν οδηγείτε δύο πόδια 180 μοίρες πέρα, είστε Appling πλήρη τάσης κατά τη διάρκεια της εκκαθάρισης.
Ψάξτε apps σημειώσεις από Intenational Rectifier.
Hope this helps

Γεια TrixMan

Μπορείτε να μετρά τα τρέχοντα σας άμεσα πάνω από το κανάλι της N-FET σας.Στη θέση «on» κατάσταση, το FET είναι σχεδόν σαν ένα (πολύ μικρή) αντίσταση.Έτσι, δεν χρειάζεστε επιπλέον αντίσταση (θόρυβος, ταλάντωση, ...)

Αντίο

Παράθεση:

1:

Γιατί χρησιμοποιείτε N-MOS και P-MOS τρανζίστορ, γιατί δεν είναι μόνο N ή P;;
(έχω ένα σχηματικό με N και P).

"Γιατί με N-MOS και P-MOS τρανζίστορ, γιατί δεν είναι μόνο N ή P;; (έχω ένα σχηματικό με N και P)."

Επειδή PN (ΚΟΑ) διαμόρφωση μπορεί να οδηγείτε easyly.Αλλά Εάν χρησιμοποιείτε διπλό MOS N ή διπλό MOS P, Χρειάζεται επιπλέον η τάση για την οδήγηση άνω MOS πλευρές.

"Κινητήρα μου θέλει 2,6 Amps και έχω την τρέχουσα χρήση ελέγχου, ξέρω πώς να την έννοια volt πάνω από μια αντίσταση, αλλά αν θ nead 2,6 Α η αντίσταση πρέπει να σχεδιάζεται για νομίζω 10W, υπάρχει ένας άλλος τρόπος για τη ρύθμιση της τρέχουσα; αλλαγή; "

Μπορείτε να μειώσετε την απώλεια της εξουσίας αντίσταση νόημα, αν χρησιμοποιείτε πολύ μικρή αντίσταση για την τρέχουσα αισθητήρια.Εάν χρειάζεστε υψηλής τάσης σήμα μπορείτε να προσθέσετε έναν δγ ενισχυτή για τις τρέχουσες ενδείξεις.

Υπάρχουν κάποιες methodes για την τρέχουσα ανιχνευτικό αλλά thats συνήθως ακριβά.
Forexample DC μετασχηματιστές ...

Ρίξτε μια ματιά στην www.allegromicro.com
υπάρχουν πολλά στοιχεία για την οδήγηση μηχανοκίνητου βήμα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back