GSM 900 Επαναλήπτη σχεδιασμού

Z

zac79x

Guest
Καταρχάς γεια σε όλους, θα πρέπει να είναι το πρώτο μου post εδώ ...
Είμαι "προσπαθεί" για το σχεδιασμό ενός GSM 900 επαναλήπτη με αυτό το σύστημα:
οδηγίας κεραίας -> LNA -> AMP AGC -> PA -> Παγκατευθυντική κεραία
οδηγίας κεραία <- AMP <- AMP AGC <- Παγκατευθυντική κεραία
Οι κεραίες είναι οι ίδιες,
είμαι χρησιμοποιώντας diplexers σε κάθε πλευρά.
Έτσι, τα ερωτήματα:
Πόσο συνολικό κέρδος για την άνω πλευρά (και το κάτω μέρος της οθόνης) αμπέρ, αν θέλω μια λειτουργική επαναλήπτη για ένα ασθενές σήμα έξω;
Τι εξουσία αποτελεσμάτων θα πρέπει να χρησιμοποιήσω για το ΔΠ;
Ορισμένα έγγραφα ή συνδέσμους με πληροφορίες;

Γεια σου,

U είναι η γενική!
u υπόλοιπο πολλές παραμέτρους

όταν ασθενές σήμα και να πω πόσο και μέσηΣε γενικές γραμμές (θα θέσω κάποιες παραμέτρους του συστήματος μου):
και θα λάβει από τη BS να Επαναλήπτη μεταξύ ÷-60dBm-90dBm.
Ο PA υποθέσουμε να είναι περίπου 30dBm (και πάλι όλους τους αριθμούς που εξαρτώνται από την απόσταση και φυσικά τα κινητά κανάλι παραμέτρων όπως κάνουμε και διαβιβάζουν LOS κλπ. ..)
Μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους είναι συνολικά DL UL συνολικό Gain υποθέσουμε ότι είναι λιγότερο τότε απομονώσεις των δύο diplexers (από tx να rx) με συντελεστή τουλάχιστον 12dB.

DavidΠροστέθηκε μετά από 1 λεπτό:
Στο σύστημα μου:

DL κέρδος ήταν Glna = 60dB, G_PA = 30dB
UL κέρδος ήταν Glna = 45dB, G_PA = 30dB

David

Λυπούμαστε για τις ελλείπουσες παραμέτρους, αλλά είναι ένα νέο πεδίο για μένα.Ορισμένα στοιχεία:
Ανοδική ζεύξη 890-915 MHz, 935-960MHz Downlink
Σκέφτομαι για μια κατηγορία Β ή υβριδικά ευρυζωνικές επαναληπτών.Η υπηρεσία κεραία θα πρέπει να είναι σε θέση να την εγγύς πεδίο κάλυψης περίπου 20μ * 20μ.Αυτό θα πρέπει να είναι μια BDA για χρήση στο σπίτι ή στο γραφείο GSM μπάντα μόνο.
Έχω προβλήματα εξεύρεση κατάλληλων SAW φίλτρα, οπότε δεν
είμαι σε θέση να επιτύχει υψηλές TX-RX απομόνωση ...
Για το στάδιο PA
Είμαι RF2104 προσπαθεί να χρησιμοποιήσει, για την LNA το AVAGO'S ATF33143.Interstage amps χρήση ευρυζωνικών μονολιθικών ολοκληρωμένων κυκλωμάτων μικροκυμάτων ή BJT τρανζίστορ.
ΕΙΣΔΟΧΗΣ λάβω-90dBm στην κεραία του δότη, και θέλω ένα κοντινό πεδίο κάλυψης των 20m περίπου
20 m, είναι-10dBm στην υπηρεσία κεραία αρκεί;

Γεια σου,

I want a near field coverage of about 20m 20m.

Παρακαλούμε expain:
Θέλω ένα κοντινό πεδίο κάλυψης των 20m περίπου
20 μ.

DavidΠροστέθηκε μετά από 6 λεπτά:Γεια σου,

Σχετικά με το πριόνι φίλτρα
προσπαθήσουμε να αναζητήσουμε τους σε: EPCOS και Sawtec (triquint) (μπορεί να είναι ότι έκανα λάθος με τα ονόματα, αλλά πολύ σίγουρος ότι θα έχουν IT!)

David

Έκανα μία mistype, εννούσα 20μ * 20μ πεδίο κάλυψης κοντά την υπηρεσία κεραία (υποτεθεί μία κεραία omnidirectanional).Ο δότης κεραίας πρέπει να τοποθετούνται σε επαρκή απόσταση από την υπηρεσία antenna.Your απαντήσεις και τις προτάσεις τους θα είναι!

Εντάξει,

Αν και χρειάζεται κάτι άλλο παρακαλώ ενημερώστε με!

David

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back