GPS βοήθεια παρακαλώ ...

V

versace427

Guest
Είμαι εργάζονται για την οικοδόμηση ενός αυτόνομου ρομπότ με μια ομάδα ανθρώπων ... θα είμαι υπεύθυνος για το τμήμα GPS του έργου.Έχω το Garmin 18LVC και πραγματικά δεν ξέρω από πού να αρχίσω.Είμαι αρχάριος και δεν έχουν σχετική εμπειρία με τέτοια σχέδια.Μέχρι στιγμής έχω κατεβάσει Teraterm και προσπαθήσαμε να δούμε τις ποινές εξόδου από τη μονάδα GPS, αλλά πρέπει ακόμα να είναι επιτυχημένη σε δει τίποτα .... Αν κάποιος έχει πληροφορίες σχετικά με το γιατί δεν μπορεί να δει αυτά τα senteces εξόδου ... Θα εκτιμούσα πραγματικά τη βοήθεια.Ευχαριστώ!
versace427

Πρώτη ελέγξτε τη σύνδεσή σας ..
Εδώ είναι μερικές συμβουλές:
Παράθεση:

Χρησιμοποιείτε ακίδες 2 (RXD) και 3 (TXD) σχετικά με την DB-9 για την υποδοχή

σειριακή θύρα;Και έχετε DB-9 pin 5 (Ground) και τα δύο μαύρα καλώδια της 18

LVC οδηγεί όλους στο ίδιο έδαφος;
Που θα έπρεπε κανονικά να είναι η αρνητική

(-) Πλευρά της πηγής ισχύος DC.Και είναι το λευκό μολύβδου (TXD) από τις 18 LVC συνδέεται με τον ακροδέκτη 2 (RXD) και

το 18 LVC πράσινο μολύβδου (RXD) με ακίδα 3 (TXD);Και οι 18 πρέπει LVC 4 με 5,5 Volts DC για την εξουσία, έτσι;Πρώτες προσπάθειες μου στην επίλυση προβλημάτων GPS πηγές NMEA σχεδόν πάντα

swapping περιλαμβάνει τα στοιχεία που οδηγεί φροντίζει την TXD να RXD ζεύγη είναι

διασταυρωθεί.

IanP,

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια ... εγώ swopped τα καλώδια και είμαι τώρα σε θέση να δείτε τις ποινές εξόδου.Θα συμβεί να έχει καμία πληροφορία για το πώς να συνδέσετε τη μονάδα GPS σε ένα 12F675 PIC;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back