GPRS

K

KIgorleo

Guest
Γειά.
Προσπαθώ να θεσπίσει σύνδεση GPRS ανάμεσα σε δύο ενότητες MC35i.Δεν ξέρω το όνομα του εντολές για τον έλεγχο στοίβα TCP / IP, όπως η ΑΤ% CGPCO.Πού μπορώ να βρω discreption τους.Ίσως κάποιος ξέρει πώς να οργανώσει σύνδεση GPRS ανάμεσα σε δύο ενότητες.Σε ευχαριστώ.

Εδώ είναι εντολές που ακολουθείται από την απάντηση επέστρεψε.Αυτό χρησιμοποιείται σε μονάδα Telit GPRS.Αυτό χρησιμοποιείται για τη σύνδεση μεταξύ της μονάδας και έναν διακομιστή στο δίκτυο.Ελπίζω ότι αυτό βοηθά λίγο.Δεν έχω δοκιμάσει τη σύνδεση 2 ενότητες.

Σημείωση: Αυτή είναι μια χωματερή από μια τυπική σύνδεση - μερικά εντολή θα μπορούσε να επαναληφθεί λόγω της απάντησης δεν είναι ό, τι αναμενόταν.

ATE 0 x0D
x0D x0a OK x0D

AT # GPRS = 0 x0D
x0D x0a OK x0D

σε μπάτσους;x0D
x0D x0a COPS: 0, 0, "CELLC" x0D

AT & K 0 x0D
x0D x0a OK x0D

AT # DSTO = 6 x0D
x0D x0a OK x0D

AT CPIN;x0D
x0D x0a CPIN: ΕΤΟΙΜΟ x0D

AT CGDCONT = 1, "IP", "internet" x0D
x0D x0a OK x0D

AT CGATT;x0D
x0D x0a CGATT: 0 x0D

AT CGATT = 1 x0D
x0D x0a OK x0D

AT CGATT;x0D
x0D x0a CGATT: 1 x0D

AT # UserID = "" x0D
x0D x0a OK x0D

AT # PASSW = "" x0D
x0D x0a OK x0D

AT # GPRS = 1 x0D
x0D x0a ERROR x0D

AT CGATT = 0 x0D
x0D x0a OK x0D

AT CGDCONT = 1, "IP", "internet" x0D
x0D x0a OK x0D

AT CGATT;x0D
x0D x0a CGATT: 0 x0D

AT CGATT = 1 x0D
x0D x0a OK x0D

AT CGATT;x0D
x0D x0a CGATT: 1 x0D

AT # UserID = "" x0D
x0D x0a OK x0D

AT # PASSW = "" x0D
x0D x0a OK x0D

AT # GPRS = 1 x0D
x0D x0a ΠΕ: 1 0.1 3 2.2 7.1 0 x0D

AT # SKTSET = 0, λιμάνι στο οποίο συνδέεστε εδώ, "Βάλτε IP του διακομιστή που θέλετε να συνδεθείτε εδώ", 0, 0 x0D
x0D x0a OK x0D

AT # SKTOP x0D
x0D x0a CONNECT x0D

MC35i δεν υποστηρίζει αυτές τις εντολές.Για την εισαγωγή κωδικού πρόσβασης και όνομα χρήστη που χρησιμοποιεί την εντολή at CGPO%, αλλά και άλλες εντολές δεν ξέρω

Βλέπω την αποκοπή και επικόλληση τεθούν χώρους μεταξύ όλων των χαρακτήρων.Να είστε βέβαιος για την εξάλειψή τους κατά την εκδίκαση των εντολών.Σημειώστε ότι η δεύτερη γραμμή της κάθε εντολή δεν είναι αυτό που στέλνετε, αλλά είναι αυτό που παίρνετε πίσω

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back