GPRS ταυτότητας

K

kuldeep

Guest
Γεια σας! Είναι CHAP πρότυπο για όλους τους authention GPRS ΣΔΙΤ. Παρακαλώ να μου πόρους που σχετίζονται με κρυπτογράφηση MD5 hash ενιαίο τρόπο.

Φαίνεται ότι GPRS δεν υποστηρίζει PAP. Ζητά για CHAP (0xc223). I ρυθμιστεί το τηλέφωνό μου ως μόντεμ και καταγράφεται το ρεύμα. Σε απάντηση C223 πακέτων από το τηλέφωνο, το PC έστειλε 7E FD 80 01 05 00 0A 12 06 00 00 00 01 3E 62 7E Είναι ένα CCP. Το τηλέφωνο σε απάντηση στέλνει ένα C021 08 (πρωτόκολλο Απόρριψη) Το PC προχωρά αμέσως να IPCP (0x8021) Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι Επικυρώσεις παρακάμπτονται;

Η CHAP Authentication επιστροφή MD5 λαμβάνει χώρα, αλλά CCP / V. συμπίεση Jacobson απορρίπτεται. Ποια n / w είναι u χρήση.

Δοκίμασα τη σύνδεση από το PC στο τηλέφωνο GPRS χρησιμοποιώντας PPP. Δεν υπάρχει έλεγχος ταυτότητας. Εδώ είναι τι θα συμβεί. 1. Dialup 2. PPP-LCP είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης. 3. PC στέλνει ένα πακέτο PAP με τον χρήστη και pw 4. GPRS απαντήσεις τηλέφωνο με ένα "Απόρριψη πρωτόκολλο" 5. PC ξεκινάει PPP-IPCP διαπραγματεύσεις 6. Τηλέφωνο ανταποκρίνεται και έχουν εκχωρηθεί ρυθμίσεων IP. 7. IP επικοινωνιών αρχίσει. Ο έλεγχος ταυτότητας προεπιλογή είναι CHAP. Αλλά μπορείτε να στείλετε ένα πακέτο απορρίψει και να παραλείψετε να IPCP. Αυτό έχει νόημα. GPRS υπηρεσία χρεώνεται με την κάρτα SIM. Δεν υπάρχει κανένα σημείο της ταυτότητας. Αναρωτιέμαι γιατί dont όλα τα τηλέφωνα GPRS και modems χρήση SLIP αντί των ΣΔΙΤ. Είναι πολύ πιο πρακτικό στην περίπτωση αυτή.

Ι havent προσπάθησα απορρίπτοντας CHAP. Παρατηρήσεις σας ταιριάζει απόλυτα με τη σειρά μου που παρατηρήθηκε στην υπηρεσία Airtel. Ποια υπηρεσία GPRS / u δικτύου έχουν δοκιμάσει; Ποια πλατφόρμα είναι u χρήση για την εφαρμογή;

Δοκίμασα μια άλλη ακολουθία. Το τηλέφωνο ζήτησε CHAP κατά τις μεγάλες εγκαταστάσεις καύσης. Απάντησα με NAK. Τηλέφωνο ζήτησε PAP, έστειλα ACK. Στη συνέχεια, όταν LCP γίνεται, να στείλω ένα πακέτο PAP με τον χρήστη / pass. Τα ACKs τηλέφωνο και IPCP αρχίζει. Είμαι με τη χρήση Siemens A65, 8051, Telenor.

Αυτός είναι ενδιαφέρον, νομίζω ότι ο διακομιστής υποστηρίζει πολλαπλές επιλογές? Θα προσπαθήσω αυτό με n μου / w και έστω u γνωρίζουν τα αποτελέσματα. αλλά την εφαρμογή της στοίβας για την ακολουθία προεπιλογή θα είναι μια καλή ιδέα έτσι ώστε να διατηρηθούν στη μνήμη.

GPRS PAP υποστήριξη ελέγχου ταυτότητας και CHAP δύο, αλλά ως επί το πλείστον είναι παρακάμπτονται.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back