GPRS για να GPRS - την επικοινωνία μεταξύ δύο τηλεφώνων

T

techie

Guest
Ήμουν απλά αναρωτιόμουν αν είναι δυνατή η επικοινωνία μεταξύ δύο GPRS τηλέφωνα χωρίς τη χρήση κινητής τηλεφωνίας. Θέλω να έχουν μια σύνδεση δεδομένων σε μια απομακρυσμένη περιοχή όπου δεν υπάρχει υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας.

Γεια εκεί, μπορείτε να μην επικοινωνούν GPRS κινητό σε κινητό. Θα χρειαστεί μια τοποθεσία κυψέλης. Γιατί δεν κοιτάτε 802,11 κάτι τέτοιο. Τι είδους αποστάσεις και τα δεδομένα απόδοσης απαιτείτε; Εβίβα

Η απόσταση είναι ένα πρόβλημα. Είναι περίπου 1 χιλιόμετρο, αλλά δεν υπάρχει σαφής οπτική επαφή. Διαφορετικά 802,11 θα ήταν μεγάλη. Ο ρυθμός δεδομένων δεν είναι επίσης ένα πρόβλημα. Μόνο 2400bps.

Γιατί dont να χρησιμοποιήσετε αυτές τις φθηνότερες ραδιόφωνο TX / RX ενότητες? Αν πάτε για την εξουσία UHF meidum, μπορείτε να πάρετε πολύ ωραίο αποστάσεις! Asena 8)

Υπάρχουν, επίσης, αγροτικές κυτταρική εφαρμογές με μία ή λίγες stantions σταθερή βάση. Δεν ξέρω αν το datacom επιτρέπεται ή όχι, αλλά αυτές έχουν κυτταρική δυνατότητα δικτύου για μικρά δίκτυα αφιερωμένη μέγεθος (5 - 10 έως thousasd υπότιτλους). Τύπο του κινητού τηλεφώνου είναι διαφορετικό από ussed σε GSM. Επίσης, Φρεντ λίγα χρόνια πριν μου έκανε πειράματα με 900 MHz τηλέφωνα PSTN - θέσουν κατευθυντική κεραία και στις δύο πλευρές και αν δεν κάνω λάθος ήταν δυνατό να communicatie έως 1 km (χωρίς να υπάρχουν εμπόδια μεταξύ τους συνομηλίκους). O πρέπει να πάρετε

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back