Gerber στον μεταφραστή DXF

S

skywalker

Guest
Γεια σου, κάποιος ξέρει, μια Gerber στον μεταφραστή DXF; Είναι avalaible ένα δωρεάν εκδόσεις; Και αν λειτουργούν καλά; Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη, καλύτερα Skywalker.

Ένα πραγματικά καλό -> Γ @ M350 F, αλλά δεν είναι δωρεάν

Ναι, CAM 350 είναι καλό, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε GERBTOOL, CAD CAM, CAMtastic ή stright σε PCAD2001.I Δεν ξέρω δωρεάν util.

Αν κάποιος ξέρει ένα Γκέρμπερ στον μεταφραστή DXF ΔΩΡΕΑΝ. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω, ar συνδέσει οποιαδήποτε πληροφορία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Skywalker.

Cam350 έκδοση 7,51 θα μετατραπούν σε μικρά αρχεία DXF, αλλά περιορίζονται από το μέγεθος της βάσης δεδομένων shareware. Ακόμα κι έτσι, είναι δυνατόν να μετατρέψει μόνο αρχεία ή τμήματα αρχείων και μόνο με αυτό. Κάνετε μια αναζήτηση για το 274-Α και 274-Χ μορφή ascii και μάθετε πώς να χωρίσει ένα μεγαλύτερο αρχείο Gerber σε μικρότερες εκδόσεις ότι η shareware έκδοση θα χειριστεί. Είναι ένας πόνος, αλλά δυνατό.

Γεια juggernaut7. Ευχαριστώ, αλλά χρειάζομαι μια δωρεάν μεταφραστή, όπου δεν υπάρχει limtation στοιχεία, αν υπάρχουν εκτός φυσικά. Ξέρω CAM_ 350, αλλά στη δουλειά χρησιμοποιούν εγώ δεν κάνω CRA * ck, γιατί δεν είναι νόμιμη! Καλύτερο Skywalker.

Είμαι με τη χρήση LinkCad, είναι πολύ ισχυρό. Regards, ι.ι.α.ι.

Θέλω να DXF Gerber μετατροπέα ή DXF μορφή αρχείου για το γράψιμο του προγράμματος μετατροπέα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το AutoCAD 2003 ..... : Lol :: lol:

[Quote = yingyang] Μπορεί επίσης να ήθελε να χρησιμοποιήσει AutoCAD 2003 ..... : Lol :: lol: [/quote] είναι το AutoCAD 2003 κυκλοφορεί ακόμα; Έτσι σημαίνει ότι ενσωμάτωσε την μετάφραση μεταξύ DXF και gerbers; Ευχαριστώ.

Παρακαλούμε ελέγξτε παλιό πρόγραμμα CADNEX από BAYTECH Πραγματικά ΔΩΡΕΑΝ!! AN

Γεια ΝΑ, CADNEX είναι πραγματικά δωρεάν, τώρα να το δοκιμάσω! Ευχαριστώ, Skywalker.

CAD μεταφραστές, οδηγοί και Postprocessors Σχεδιαστής h ** p :/ / www.artwork.com / index.htm Έργα ASM σειρά λογισμικού μετατροπής είναι καλύτερα. HP8970B

[Quote = HP8970B] Μεταφραστών CAD, Postprocessors και Οδηγοί Σχεδιαστής h ** p :/ / www.artwork.com / index.htm Έργα ASM σειρά λογισμικού μετατροπής είναι καλύτερα. HP8970B [/quote] Το διαδίκτυο είναι πολύ καλό. Όμως, το λογισμικό δεν είναι δωρεάν.

Camtastic από Pcad2001 μπορεί να το κάνει πολύ εύκολο. Crkk μπορείτε να βρείτε στο elektroda. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε crrkkk Θα σου στείλω. Regards. Mr.Cube

Γεια σας, έχω δοκιμαστεί CADNEX, αλλά δυστυχώς δεν CADNEX εργάζονται υπό ανέμου * ws NT, είναι μια λαβή έκδοση για DOS! :. (Ευχαριστώ για την απάντησή του σας, αλλά σέβομαι τους κανόνες του φόρουμ μπορώ να βρω μια δωρεάν μεταφραστή, αν κάποιος έχει μια νέα, παρακαλώ απαντήστε Ευχαριστώ εκ των προτέρων, και καλύτερα, Skywalker..

Γεια σας! Ξοδεύω πολύ χρόνο, αλλά δεν βρήκε κανένα πραγματικά ελεύθερο μετατροπέα / μεταφραστή. Μόνο θεατές. Και το ελέγξετε αυτό, μπορεί να είναι χρήσιμη http://gerbv.sourceforge.net/

Γεια Divan. Myseklf επίσης, έχουν spended πολύ χρόνο για να βρουν μια ελεύθερη Gerber σε DXF μεταφραστή, χωρίς αποτέλεσμα! : Κραυγή: Συμφωνώ μόνο exixt Gerber θεατή. :? Πολύ ευχαριστώ για καθόλου για την υποστήριξη και hlep. Εάν στο μέλλον ένα ΔΩΡΕΑΝ μεταφραστής απελευθερώνονται, le μου να ξέρω! Καλύτερα, Skywalker

απολαύσετε. Συγγνώμη αλλά αυτή βασίζεται DOS.

I perfer να linkcad. vertion είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. δεν μοιράζονται κανέναν μας μια πλήρη έκδοση

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back