Garage Door ανοιχτήρι (de) διαφοροποίηση

T

tstein

Guest
Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω λέγοντας δεν έχω καμία εμπειρία με RF.Ωστόσο, έχω μια μεγάλη interrest.

Πρόσφατα, μου ήρθε μετά από ένα έργο που νόμιζα ότι θα μου interrest.Βασικά, θα ήθελα να αναπαράγει μια "ανοιχτήρι πύλη" που χρησιμοποιώ για να μπει σε συγκρότημα διαμερισμάτων μου.Σίγουρα, θα μπορούσα να πάω και να αγοράσει ένα για $ 20, αλλά θα ήθελα πραγματικά να πάρει κάποια εμπειρία RF.

Εδώ είναι αυτό που ξέρω:
Μάρκα: Γραμμική
Μοντέλο: ACT-31B

Από ό, τι καταλαβαίνω, το σύστημα επιτρέπει σε σύνολο 1 εκατ. δυνατό "κώδικες" που έχουν προγραμματιστεί στο εργοστάσιο.Ο κώδικας, όταν μεταδίδεται, είναι στατική ... δεν αλλάζει συνεχώς κάποια κώδικα, κλπ. Η συχνότητα μετάδοσης είναι 318Mhz.

Το ερώτημα είναι, πώς μπορώ να πάνε γι 'αυτό;Βασικά, θέλω να είναι σε θέση να παράγουν τα ίδια "σήμα".Δεν ξέρω τίποτα για το πώς το σήμα με διαμόρφωση (FSK;).

Ακριβώς ένα σημείο γενικά προς τη σωστή κατεύθυνση, θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμη.

Ευχαριστώ
Tomas

Αυτό δεν είναι ένα εύκολο έργο για έναν αρχάριο.Ειδικά ένα που δεν εξοπλισμού δοκιμής.Θα είναι κάπως σαν να προσπαθείς να κάνει μια μηχανή του αυτοκινήτου που αρχίζει με ένα μπλοκ από σίδηρο και ένα αρχείο και είδα.

Ο πομπός είναι πιθανώς ένα ταλαντωτή τρανζίστορ.Η διαφοροποίηση είναι μάλλον on-off πληκτρολόγηση.

φουσκωμένος έγραψε:

Αυτό δεν είναι ένα εύκολο έργο για έναν αρχάριο.
Ειδικά ένα που δεν εξοπλισμού δοκιμής.
Θα είναι κάπως σαν να προσπαθείς να κάνει μια μηχανή του αυτοκινήτου που αρχίζει με ένα μπλοκ από σίδηρο και ένα αρχείο και είδα.Ο πομπός είναι πιθανώς ένα ταλαντωτή τρανζίστορ.
Η διαφοροποίηση είναι μάλλον on-off πληκτρολόγηση.

Μπορεί επίσης να είναι σε θέση να το κάνει τότε.Πρώτον κάνει ένας ταλαντωτής τρανζίστορ και αποκτώ αυτό που εργάζονται σε συνεχή λειτουργία.Στη συνέχεια, για την έξοδο από απομακρυσμένο μέτρο ελεγκτή σας την ψηφιακή κυματομορφής ότι η ψηφιακή τσιπ στέλνει στο ταλαντωτή RF.Αυτό θα σας κωδικό.Δείτε αν αυτό κυματομορφής μετατρέπει την ταλαντωτή και να σβήνουν.Αυτό είναι on-off πληκτρολόγηση.Συνέχεια ως σύρμα δοκιμή να ταλαντωτής σας και βεβαιωθείτε ότι ανοίγει την πόρτα.Στη συνέχεια, κάνει τη δική σας ψηφιακής γεννήτριας λέξη για το νέο τηλεχειριστήριο σας.

φουσκωμένος έγραψε:

Μπορεί επίσης να είναι σε θέση να το κάνει τότε.
Πρώτον κάνει ένας ταλαντωτής τρανζίστορ και αποκτώ αυτό που εργάζονται σε συνεχή λειτουργία.
Στη συνέχεια, για την έξοδο από απομακρυσμένο μέτρο ελεγκτή σας την ψηφιακή κυματομορφής ότι η ψηφιακή τσιπ στέλνει στο ταλαντωτή RF.
Αυτό θα σας κωδικό.
Δείτε αν αυτό κυματομορφής μετατρέπει την ταλαντωτή και να σβήνουν.
Αυτό είναι on-off πληκτρολόγηση.
Συνέχεια ως σύρμα δοκιμή να ταλαντωτής σας και βεβαιωθείτε ότι ανοίγει την πόρτα.
Στη συνέχεια, κάνει τη δική σας ψηφιακής γεννήτριας λέξη για το νέο τηλεχειριστήριο σας.

Οποιεσδήποτε ιδέες σχετικά με το ταλαντωτής αναζητούν πακέτο;

Tomas

Μπορείτε να δοκιμάσετε να ψάχνει για ένα έτοιμο module ή αν θέλετε να μάθετε υπάρχει μια θέση σε αυτό το site http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=125072&highlight=ming που έχει ένα κύκλωμα που μπορείτε να αντιγράψετε.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back