Gain Μετρήσεις

W

Walters

Guest
Πώς Gain μέτρο;

Πώς Κέρδος Τάσης μέτρο σε κάθε στάδιο ενός κυκλώματος;

Πώς μετρώ Power Gain σε κάθε στάδιο ενός κυκλώματος;

Πώς μετρώ DBS decibles σε κάθε στάδιο ενός κυκλώματος;

Βασικά, θα εφαρμόσει ένα γνωστός-πλάτος σήματος εισόδου και στη συνέχεια τη μέτρηση του σήματος εξόδου.Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει αυτό, ανάλογα με το τι συχνότητες και πλάτη εργάζεστε με, και ποια μέσα που έχουν στη διάθεσή τους.Μπορείτε να μας πείτε λίγο περισσότερα για το έργο σας;

Καλά sorta του θέλετε γενικά για κάθε είδος κυκλώματος που μπορώ να εφαρμόσει αυτό το
πληροφορίες για κάθε κύκλωμα και πηγαίνετε μετρήσεις αποκτήσει πολύ

Μπορείτε σας παρακαλώ λίστα κάποιες i τρόπους μπορεί να κάνει αυτές τις μετρήσεις
im μη βέβαιος πραγματικά πώς να ξεκινήσετε τις μετρήσεις αυτές κέρδος
πώς μπορώ να κάνω;

Η καλύτερη συσκευή μέτρησης αποτελεί έναν παλμογράφο.Αν δεν έχετε μία και η συχνότητα είναι στο φάσμα ήχου ή μικρότερη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πολύμετρο.

Πώς μπορώ να κάνω αυτό με έναν παλμογράφο;

Πώς μπορώ να κερδίσει μέτρο με oscilloscople;

Πρέπει να ξέρετε ότι το κέρδος είναι πηλίκο της παραγωγής και πλάτη σήμα εισόδου ή τις εξουσίες.Τάση κέρδος καθορίζεται απλώς με παλμογράφο, μετρώντας δύο τάσεις και τη διαίρεση τους.Του αιτία αυτή ισχύει για γραμμική ενισχυτή, που δεν αλλοιώνει το σχήμα του σήματος σημαντικά.Μέτρο είναι από κορυφή σε τιμές αιχμής.

έτσι πώς μπορώ να κάνω αυτό που 1volt στο μέτρο των εισροών του 1 volt και στη συνέχεια μέτρο
την έξοδο του σταδίου και στη συνέχεια αυτό το χάσμα;

Δεν παίρνω αυτό διαχωριστικές μέρος;

Έχω κανάλι # 1 για την είσοδο και το κανάλι # 2 για την παραγωγή

Τώρα μπορώ να λάβει διαφορετική δοκιμή για διαφορετικές τάσεις σχετικά με τη λειτουργία γεννητριών
εξόδου
1.) .5 Βολτ εξέλιξη στην εισροή
2.) 1 volt
3.) 2 βολτ
μέχρι να επιβαρύνει την είσοδο;

Κέρδος = VOUT / Vin
Κατά την εφαρμογή τάση δοκιμής για την είσοδο δεν πρέπει ενισχυτή υπερφόρτωση.Έτσι, πρέπει να γνωρίζετε ποιο είναι το εύρος της τάσης εισόδου κανονική λειτουργία.Δεν είναι απαραίτητο να είναι 1V.Μπορείτε να κάνετε διάφορες δοκιμές σε όλο το φάσμα της τάσης εισόδου.Αυτός είναι ο τρόπος για να ελέγξετε τη γραμμικότητα ενισχυτή.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια

Αυτό είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα μετρητή DB για την είσοδο και έξοδο ώστε να έχω μέτρο
ΣΠ κέρδος;

Δεν είμαι shure αν σκέφτεστε για ήχου μετρητή επίπεδο.Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αφαιρέσουμε δύο ανάγνωση για να κερδίσει εκφράζονται σε dB.

Του ένα AC μετρητής βολτ μόνο για ανάγνωση DBS λέει

Ντεσιμπέλ στο κόκκινο
Volts RMS σε μαύρο

0 = DBV 1volt dBV χρώμα κλίμακα ανάγνωσης είναι ΠΡΑΣΙΝΟ

0dBm = .775 volts dBM χρωματική κλίμακα ανάγνωσης είναι ΚΟΚΚΙΝΟ

Class = 1,5 Υποθέτω ότι η ανάγνωση του RMS χρώμα κλίμακα είναι ΜΑΥΡΟΠώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το μετρητή AC να κάνετε ανάγνωση BD κέρδη για καθένα από τα στάδια της παραγωγής και;

Στην καλύτερη περίπτωση μέσο σας μπορεί να μετρήσει μέχρι 20kHz, πιθανώς μέχρι 10kHz.Για να χρησιμοποιήσετε dB κλίμακα θα πρέπει πρώτα να καταλάβουν τι είναι dB ή dBm ή dBV.Αλλά αυτό είναι μια άλλη επιπλοκή.I sugest σας για τη μέτρηση της τάσης AC απλά αν είναι δυνατόν και αν δεν έχετε παλμογράφο.

Έχω έναν παλμογράφο, αλλά πώς μπορώ να μετρά αυτές τις διαφορετικές κλίμακες

1.) DB
2.) DBm
3.) DBV

Συγγνώμη Walters, νομίζω ότι θα πρέπει να μελετήσει πρώτα βιβλία σχετικά με ορισμένα βασικά στοιχεία των ηλεκτρονικών ειδών.Δεν είναι καμία χρήση για τη συλλογή συνταγές δεν αντιλαμβάνεται τις βασικά.

Walters έγραψε:

Έχω έναν παλμογράφο, αλλά πώς μπορώ να μετρά αυτές τις διαφορετικές κλίμακες1.) DB

2.) DBm

3.) DBV

υψηλής ταχύτητας παλμογράφο είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο.

με τις καλύτερες ευχές

Walters έγραψε:

Πώς Gain μέτρο;Πώς Κέρδος Τάσης μέτρο σε κάθε στάδιο ενός κυκλώματος;Πώς μετρώ Power Gain σε κάθε στάδιο ενός κυκλώματος;Πώς μετρώ DBS decibles σε κάθε στάδιο ενός κυκλώματος;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back