FULL BRIDGE AC-DC CONVERTER ΜΕ PFC

E

emretar

Guest
Γεια σας, είμαι νέο μέλος αυτού του φόρουμ. Πρέπει να επικοινωνούν με τους ανθρώπους που εργάζονται για ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΟΙ FULL BRIDGE AC-DC CONVERTER ΜΕ PFC. Είμαι προσπαθεί να οικοδομήσει αυτό το κύκλωμα με PIC μικρο ελεγκτές. Πώς μπορώ να προγραμματίσω PIC για τον έλεγχο τέσσερις διακόπτες με τη χρήση PWM κύματα; Θα σας είμαι υπόχρεος assitance τη βοήθειά σας σχετικά με τις γραπτές πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα. E-mail μου είναι emretar@mynet.com Με εκτίμηση Emretar Konya, Τουρκία

Νομίζω ότι μια PIC θα είναι πολύ αργά για να αντιδράσει στην τροφοδοσία της προσφοράς έλεγχο πίσω. οι άνθρωποι χρησιμοποιούν DSP πυρήνες, για το τμήμα ελέγχου και ένα κανονικό μικροεπεξεργαστή για την παρακολούθηση και άλλα εποπτικά καθήκοντα.

Ο καλύτερος τρόπος για την κατασκευή του κυκλώματος είναι ακόμα να χρησιμοποιήσει γι 'αυτό κάθε ειδικό αναλογικό SMPS-ελεγκτής IC όπως ορισμένα μέρη Unitrode (TI) ή έτσι. Οι ΣΔ έχουν σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε κυκλώματα SMPS & έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για τον αποτελεσματικό έλεγχο αυτής κυκλώματα (ρύθμιση, την προστασία, την παρακολούθηση, PFC, μαλακό λειτουργίες κλπ εκκίνηση). Συνιστάται ιδιαίτερα να χρησιμοποιήσει αυτά τα ICs όχι, το MPC (υπεύθυνοι, κλπ). Γιατί όταν θα έχετε μια τάση ακίδα ή πτώση των κυκλωμάτων σας και ακριβά και πολύ γρήγορο MPC σας κολλήσει το επόμενο πράγμα που μπορείτε να πάρετε δύναμη τρανζίστορ σας διακόπτη καεί κλπ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back