FT323R προηγμένες πρόβλημα σύνδεσης

1

1icarus1

Guest
[Mod] το θέμα μεταφέρθηκε από το τμήμα μικροελεγκτή να Άρωμα εδώ [/mod] Hallo, θα ήθελα να το χρησιμοποιήσετε αυτό FT232R σε 2 διαφορετικούς τρόπους: 1ος: κύκλωμα μου θα προμηθεύσει την FT232R και μια εξωτερική συσκευή με 5V / 75mA και θα comunicate με αυτό μέσω της θύρας USB. 2ον: Χρησιμοποιώντας την ίδια υποδοχή θα ήθελα να αφαιρέσετε την εξωτερική συσκευή και να συνδέσετε έναν υπολογιστή. Το πρόβλημα είναι ότι μόλις κύκλωμα μου παρέχει η υποδοχή και η FT232R με 5V πώς θα μπορούσα να συνδέσετε έναν υπολογιστή; Ο υπολογιστής δίνει τη δική της προσφοράς είναι 5V, έτσι προμηθεύει την υποδοχή και την FT232R με ρυθμιστή 5V μου και ταυτόχρονα μια σύνδεση ενός υπολογιστή είναι μια πολύ κρίσιμη σύνδεση. Μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό το θέμα; Ευχαριστώ.

Αν θέλετε να απομονώσετε την προμήθεια 2, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση στο δίοδος Sery με κάθε σιδηροδρομική εφοδιασμού.

Με αυτόν τον τρόπο πως μια εξωτερική συσκευή θα μπορούσε να παρέχεται από το κύκλωμα του σκάφους μου μέσω της θύρας USB???

Χρησιμοποιήστε 1 σειρά δίοδος Shottky στο VCC γραμμή. συνδεθείτε ανόδου του με το κύκλωμα σας, και καθόδου σε USB θύρα.

Λοιπόν, τι θα γίνει αν η τάση τροφοδοσίας PC θα πέσει στα 4,5 V, που σημαίνει 0,2 V κάτω από την τάση καθόδου Schottky;? Φαίνεται πολύ critival. Οποιεσδήποτε άλλες ιδέες??

σε αυτή την περίπτωση, απλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τρέχον κύκλωμα όριο: D

Ξέρετε: 1. κυκλώματα του ρεύματος έχουν όριο τάσης εγκατάλειψης του σχολείου και η έξοδος αυτού του κυκλώματος καλείται να παράσχει το εξωτερικό αισθητήρα USB όταν είναι συνδεδεμένο. 2. Επίσης, το εξωτερικό κύκλωμα (αισθητήρας) χρειάζεται 75mA σε 5V. Το πρώτο πράγμα που αποφάσισα να κάνω είναι να χρησιμοποιήσετε μια μικρή αντίσταση σε σειρά, αλλά το πρόβλημα είναι η τάση εγκατάλειψης του σχολείου. Μετά από αυτό δοκίμασα ένα 140mA Ασφάλεια Πολυμερούς (στους 120 C), αλλά υπάρχει το ίδιο πρόβλημα. Οποιεσδήποτε άλλες ιδέες??????

[Quote = 1icarus1] οποιεσδήποτε άλλες ιδέες [/quote] Με τον κίνδυνο να είναι προφανής:?????? Πώς για μια ξεχωριστή υποδοχή τροφοδοσίας του αισθητήρα; : |

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back