R
ro0ter
Guest
Γεια σε όλους, είμαι ο υπερήφανος ιδιοκτήτης ενός Vellman DVM890F αλλά δυστυχώς δεν μπορώ `t φαίνεται να μετρηθεί με ακρίβεια αντιστάσεις πια. Στην πραγματικότητα μπορεί να `t μέτρο αντιστάσεις σε όλα, έχω πολύ θόρυβο όταν το πράξει. Μετά από μερικές μέρες αποφάσισα να το ανοίξετε και εγώ σκαμμένα μέσα για μισή ώρα. Στη συνέχεια διαπίστωσε ότι η γραμμή που αντιστοιχεί στο 200MegaOhm είναι φρυγανισμένο (να καούν). Ελπίζω ότι θα μπορέσω να το φτιάξω με αγώγιμο χρώμα ασημί. Το θέμα είναι ότι δεν μπορούσα να δω τίποτα για το κύκλωμα του σκάφους, έχω ελεγχθεί προσεκτικά αλλά δεν μπόρεσα να διαπιστωθούν τυχόν άλλες ανωμαλίες. Δεν σπάσει αντιστάσεις, πυκνωτές δεν πρησμένο, δεν εξερράγη τρανζίστορ. Παρακαλώ να με βοηθήσει να διορθώσετε πολύμετρο μου, χρειάζομαι πραγματικά. Σας ευχαριστούμε Εδώ, μερικές φωτογραφίες με το Διοικητικό Συμβούλιο πολύμετρο μου `και closeup του προβλήματος. Αυτή είναι η πρώτη φορά που άνοιξε (αν η αλλαγή μπαταρίας doesn `t μετράνε), οι λευκές περιοχές είναι από τη διαδικασία παρασκευής. [ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΤΕ = CONFIG] 67282 [/attach] [ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΤΕ = CONFIG] 67283 [/attach] [ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΤΕ = CONFIG] 67284 [/attach]