Fix Αριθμητική σημείο

S

sheikh

Guest
Γεια σας Αγαπητέ Θέλω να χρησιμοποιήσω κάποια αριθμητικές πράξεις, όπως (+, _, *) στο σχεδιασμό μου. Ο σχεδιασμός είναι σταθερό σημείο. Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να μου πείτε, Αν μπορώ να χρησιμοποιήσω (+, _, *) σύμβολα σε VHDL κώδικα μου, είναι συνθέσει σωστά ή όχι; Ή θα πρέπει να σχεδιάσουν τις μονάδες (n_bit πλήρης αθροιστής, για παράδειγμα), στη συνέχεια γράψτε τον κωδικό δομικά. (Θεωρούν ότι, εγώ δεν αρχίσουν να κωδικοποίησης, επειδή δεν είμαι σίγουρος για την πραγματική διαδρομή) θεωρεί Mostafa

[Color = "# FF0000"] + - * [/color] είναι synthesizable - η απόδοση μεταξύ μία συσκευή στην άλλη, διότι θα διαφέρει από την πραγματική εφαρμογή του εργαλείου σύνθεσης, διαφορετική αρχιτεκτονική και είναι διαθέσιμη "σκληρύνει" συστατικά λογική για τη μήτρα πυριτίου ... Division, ωστόσο, είναι synthesizable για σταθερές και 2 ^ n αριθμούς μόνο ... θα πρέπει να χτίσει τη δική σας λογική, αν θέλετε να κάνετε διαίρεση

Χάρη Αγαπητοί shaiko Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να μου πείτε ποια είναι καλύτερη για ένα σχέδιο; 1_ μέσω των διαρθρωτικών κωδικοποίηση. 2_ χρησιμοποιώντας σύμβολα (εννοώ, χρησιμοποιώντας το "+", αντί μιας μονάδας αθροιστή) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Mostafa

Αν δεν είστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν συγκεκριμένα στοιχεία λογική που μπορεί να είναι απρόσιτα με τις τακτικές αριθμητικό φορείς - Δεν βλέπω τον λόγο να χρησιμοποιηθούν τα διαρθρωτικά κωδικοποίηση. [COLOR = "ασημένια"] --- Ενημερώθηκε --- [/COLOR] Ακόμα περισσότερο, VHDL σας δίνει ένα μεγάλο εργαλείο (λειτουργίες) να υλοποιήσει κάθε καθαρό συνδυαστική λογική, χωρίς αποτέλεσμα στις διαρθρωτικές κωδικοποίηση.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back