fiducial simbols

B

buenos

Guest
γεια!

Ένας άντρας από την SMT-συναρμολόγηση εργαστήριο μου είπε, ότι θα πρέπει να πραγματοποιηθεί fiducial simbols να μου PCB σχεδιασμού.

Ερωτήσεις:
-Στο στρώμα που πρέπει να τα τοποθετήσετε;Κάπου κάποιος έγραψε κάτι για την τοποθέτηση σε χαλκό ...αλλά νομίζω, ότι είναι πολύ visibler όταν τοποθετήσετε στην πάνω silkscreen, λόγω της αντίθεσης της silkscreen και την solderstop χρώματα.

-Τι simbols θα πρέπει να χρησιμοποιήσω;Βρήκα κάποια, αλλά δεν είμαι Shure σε όλους ότι θα είναι καλό για όλες τις μηχανές.

-το μέγεθος της simbol: είναι καθορίζουν;

-θα πρέπει να τοποθετήσετε δύο;Όπως γνωρίζετε, το πρώτο, θα πραγματοποιηθεί στην κάτω αριστερή γωνία.Και τι γίνεται με το δεύτερο σήμα;Πρέπει να χρησιμοποιήσω το ίδιο simbol, ή πρέπει να χρησιμοποιήσω διαφορετικό;Προστέθηκε μετά από 5 λεπτά:Αν χρησιμοποιήσετε pick-and-τόπος μηχανής: Είναι απαραίτητη η χρήση silkscreen στρώμα;
Εάν δεν είναι, πώς μπορώ να κάνω το fiducial simbols από το χαλκό και το κολλήσεις-αντισταθεί;

Η fiducials χρησιμοποιούνται για τη βαθμονόμηση της θέσης των συστατικών μερών σε σχέση με το διοικητικό συμβούλιο.Υπάρχουν δύο είδη fiducials: παγκόσμιο και τοπικό.
Global fiducials τοποθετούνται συνήθως στις αντίθετες γωνίες του πάνελ (μια ομάδα μπορεί να περιέχει έναν πίνακα πολλά πανομοιότυπα διοικητικά συμβούλια).Αυτές οι fiducials χρησιμοποιούνται για τον καθορισμό της σχετικής θέσης των συστατικών στοιχείων για το σύνολο του σκάφους, και λειτουργεί καλά για την τακτική SMT συστατικά.
Ωστόσο, για την ωραία και πολύ ωραία pitch συνιστώσες,
οι παγκόσμιες fiducials δεν είναι αρκετές, και οι τοπικές fiducials πρέπει να χρησιμοποιούνται.Αυτά είναι συνήθως διατίθενται στην απέναντι γωνία του συστατικού για το οποίο απαιτεί μεγάλη ακρίβεια εντοπισμού θέσης, και πρέπει να τοποθετείται σε όλα τα διοικητικά συμβούλια σε μια ομάδα (αν είναι η περίπτωση).
Fiducials είναι πάντα διατίθενται στην στρώμα χαλκού, και πάνω από αυτά, η μάσκα κολλήσεις πρέπει να κοπεί.Silk στρώμα δεν είναι καλή σε όλα, γιατί το μετάξι στρώμα έχει κατατεθεί με υψηλή αντιστάθμιση σφαλμάτων σε σχέση με το στρώμα του χαλκού.Η ανάκαμψη και η μηχανή αναγνωρίζει τόπο τους, την ποιότητα και την αναγνώριση του είναι ανάλογη με την αντίθεση της εικόνας.Μια μάσκα κατά τη διάρκεια των κολλήσεων fiducial θα μειωθεί η ποιότητα της αναγνώρισης.
Συνήθως, στο εγχειρίδιο χρήστη του ανάκαμψη και τόπος μηχανή υπάρχουν tutorials και παραδείγματα με τη συνιστώμενη fiducials, την οποία η μηχανή αναγνωρίζει καλύτερα.Νομίζω ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εγκύκλιο fiducials (τακτικό γύρο pad), χωρίς κανένα κόπο.Στο σχεδιασμό PCB sw, μπορείτε να δημιουργήσετε το fiducial ως συστατικό (α γύρο SMD επίθεμα, με αρκετά κολλήσεων μάσκα εκκαθάρισης).Απλά βεβαιωθείτε για την κάλυψη των επικολλήστε μάσκα στρώμα από πάνω του, δεν χρειάζεται να καταθέσει κατά τη διάρκεια των κολλήσεων επικολλήστε fiducial, αυτό θα υπονόμευε την αναγνώριση.
Βλέπε: http://www.norcott.co.uk/assy/fiducial_marks.html

/ pisoiu

Η συναρμολόγηση τυπωμένων κυκλωμάτων Εταιρεία μου είπε ότι fiducial σήματα πρέπει να είναι γύρο (2 χιλιοστά του Cooper ΧΩΡΙΣ επιμετάλλωση) ένα clearence να το κολλήσεις μάσκα 1 mm (4 mm διαμέτρου από fiducial κέντρο)
Ωστόσο, πιστεύω ότι το σχήμα είναι διαφορετικά για πολλούς Pick & Place μηχανήματα, έτσι ώστε να σας ρωτήσω, θα πρέπει συναρμολογητή.

Εδώ είναι η σύνδεση με τις SMEMA πρότυπο για Fiducials: http://www.smema.org/smema3.1.pdf

ευχαριστώ παιδιά.

Και πώς μπορώ να πραγματοποιηθεί σε τοπικές fiducials συστατικά;εσωτερικό του QFP πλατεία;ή έξω;-σε ποιο βαθμό;Πόσο μεγάλη;

πρέπει να είναι η ίδια προς την αντίθετη simbol γωνίες;
πρέπει να είναι η ίδια simbol για την τοπική και παγκόσμια;

Και τι γίνεται με BGAs;Δεν μπορώ να τοποθετείτε οτιδήποτε μέσα στο τετράγωνο.

Είναι απαραίτητη η χρήση δύο για τοπικό;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back