ferrit χάντρες, πηνία στην αναλογική του διοικητικού συμβουλίου για τη μείωση του θορύβου

E

EEHobby

Guest
Έχω Σχεδιασμός υπερήχων σύστημα. Ωστόσο, η singal είναι πολύ θόρυβο. Τότε θα προσθέσει ένα ζευγάρι από φερρίτη χάντρες σε suppy εξουσία στο διοικητικό συμβούλιο, φαίνεται ότι δουλεύουν πολύ καλύτερα. Αλλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανένα κανόνα σχετικά με τη χρήση τους. Μπορώ απλά να χρησιμοποιήσετε ferrit χάντρες όσο το δυνατόν περισσότερο; Ήμουν χρησιμοποιώντας πηνίο με δύο πυκνωτές (ένα μεγάλο, ένα μικρό) από το χέρι μου οδηγεί στην αναλογική του σκάφους, αλλά το πηνίο φαίνεται ότι δεν λειτουργεί καθόλου μέχρι να αντικατασταθεί το πηνίο με το φερρίτη χάντρες. Εγώ είμαι πρόκειται να ξανακάνει πλακέτα μου και να προσθέσετε χάντρες ferrit, αλλά θα ήθελα να πάρει κάποιες συμβουλές πριν κάνω μια άλλη πλακέτα. Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας.

Υπάρχουν κάποιοι γενικοί κανόνες για τη βελτίωση των παρεμβολών 1.) IC αποσύνδεση θα πρέπει να συνδεθεί με τον ακροδέκτη «GND» IC μέσω συντομότερη διαδρομή. 2.) Χρησιμοποιήστε και τα δύο μεγάλα και μικρής κεφαλαιοποίησης. π.χ. 100nF και 10nF Βασικά, μπορείτε να προσθέσετε φερρίτη χάντρες σε οποιοδήποτε σημείο που βοηθά στην βελτίωση της απόδοσης κυκλώματος. Ωστόσο, εγώ προσωπικά πιστεύω αυτό δεν είναι απαραίτητο. Το μόνο που χρειάζεται να μάθετε ποιο μέρος του κυκλώματος έχει πιο σημαντικό αποτέλεσμα. Rogerynt

Μπορείτε να επισυνάπτεται κύκλωμα σας ή διάγραμμα; Φερρίτη χάντρες καταστολή θορύβου υψηλής συχνότητας σε ηλεκτρονικά κυκλώματα. Παρέχουν εξασθένηση των επιλεγμένων ζώνες συχνοτήτων. Ο κύριος σκοπός τους είναι η μείωση EMI (ηλεκτρομαγνητική παρεμβολή) και RFI (Radio-Frequency παρεμβολές)

Γεια προσφορές φερρίτη είναι κατάλληλο για την τρέχουσα θόρυβο και πυκνωτές είναι πολύ καλό για την τάση του θορύβου. u θα πρέπει να δούμε τι είδους θόρυβος υπάρχει στο κύκλωμα σας. εάν u έχουν 2 κυκλώματος με 2 διαφορετικές τάσης και θέλετε να τα συνδέσετε μεταξύ τους φερρίτη προσφορές είναι κατάλληλη, αλλά εάν u έχω μόνο ένα πυκνωτές είναι καλό.

συνημμένο αρχείο είναι το σχηματικό. Είμαι με τη χρήση DXP 2004, η οποία είναι Protel. Έχω τρεις δύναμη έρχεται στο διοικητικό συμβούλιο, +12, +5, -5. HCF4067 είναι ένα ανάλογο διακόπτη για πολυπλεξία. IRF830 χρησιμοποιείται για την παραγωγή αρνητική ακίδα. AD604 χρησιμοποιείται για amplifing το σήμα. Το σήμα αποστέλλεται στη συνέχεια σε ένα ψηφιακό συμβούλιο για την ψηφιοποίηση.

Διαβάστε αυτό.
Code:
 http://www.linear.com/pc/downloadDocument.do?navId=H0, Γ1, C1003, C1040, D11877
Χρήση υψηλής ποιότητας καλύμματα παράκαμψης συχνότητας κατά προτίμηση SMT κεραμικά (X7R) και Tantulm. Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε μέσα από τις τρύπες κρατήσει μήκη οδηγήσει σύντομη και μικρή απόσταση. Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε σχετικά με την επιλογή καλύμματα παράκαμψης πάρα πολύ. Ακατάλληλη παρακάμπτοντας μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αντί να τους εμποδίσει. Χρησιμοποιήστε Αλουμίνια ποιότητα με το μικρότερο διάστημα για να οδηγήσει χαμηλό freq bypass. Είχα εντυπωσιακά αποτελέσματα με "Polymer καλύμματα αλουμινίου" unfourtanetly που πάει μόνο σε 16V. Επίσης, οποιαδήποτε ίχνη που μεταφέρουν υψηλής di / dt κρατήσει ως παχύ και το δυνατόν συντομότερη, αυτή ήταν η αιτία της πρόσφατης πρόβλημα του θορύβου που είχα. Επίσης, να είστε βέβαιος ότι μετρούν σωστά χρησιμοποιώντας το κλιπ λόγο που προβλέπεται με καθετήρα σας είναι βολικό, αλλά δημιουργεί έναν βρόχο έδαφος και προσθέτει inductance.Try χρησιμοποιώντας το μικρό καλώδιο παρέχεται με καθετήρα σας είναι προσδεδεμένο απευθείας στο άκρο του καθετήρα σας. Έλεγχος για την μόλυνση του εδάφους (αναπήδηση). Για σημειώνοντας σχηματικό μόλις λάβει μια οθόνη συλλάβει και να το ανεβάσετε στο δωρεάν φιλοξενίας εικόνας. Δεν έχω Protel. Καλή τύχη

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back