Feko Helperror: «δύο τρίγωνα επικαλύπτονται, αλλά δεν υπάρχει κοινή άκρη

W

waseem44

Guest
κάποια feko εμπειρογνώμονα plz να με βοηθήσει έχω σχεδιάσει μια περίφραξη με μέλι κηρήθρας το πλέγμα δίνει λάθος. Το μήνυμα σφάλματος λέει «δύο τρίγωνα επικαλύπτονται, αλλά δεν υπάρχει κοινή άκρη. Δεν ξέρω πώς να βρείτε διακριτικό περιβάλλον.Σίγουρα σε λάθη του ματιού είναι ένα πώς να αφαιρέσει. Δίνει αριθμούς τρίγωνο πώς μπορεί κάποιος να βρει αυτά τα τρίγωνα αριθμό σε feko. προσβλέπει στη λήψη ορισμένα επείγοντα Waseem ανταπόκριση

Μετάβαση σε CADFEKO και επιλέξτε πλέγμα σας στο δέντρο. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο μενού: Εύρεση - Βρείτε εν όλω μοντέλο - τα ελεύθερα άκρα τρίγωνο ματιών. CADFEKO θα αναδείξει τις άκρες των τριγώνων που δεν είναι κοινές με άλλα τρίγωνα, οπότε αν δείτε μια τέτοια άκρη όταν πρέπει να είναι μια κοινή ακμή, έχετε βρεί το πρόβλημα. Αλλιώς ... σε POSTFEKO κάντε κλικ στο "Αναζήτηση" κουμπί (Η κιάλια στα αριστερά). Πληκτρολογήστε τον αριθμό του τριγώνου που αναφέρει το σφάλμα στο "Τρίγωνα" κουτί και κάντε κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση" για να βρείτε το τρίγωνο.

Το έργο μου το μέλι χτένα δίνει σφάλμα μπαλώματα επικάλυψη ή τρίγωνα επικαλύπτονται, αλλά δεν υπάρχει κοινή άκρη. Είμαι σε θέση να αφαιρέσετε το λάθος κάποιος plz να με βοηθήσει για το πώς να αφαιρέσετε αυτά τα λάθη στο feko. Έχω δοκιμάσει τα ελεύθερα άκρα των ματιών, αλλά δεν λέει όχι ελεύθερες άκρες, i προσπάθησε επίσης να αλλάξετε το μέγεθος του πλέγματος, αλλά εξακολουθεί να ευχαριστεί

Κάνετε τις πλευρές του κηρήθρα αφής κύτταρα; Αν ναι ... Θυμηθήκατε να χρησιμοποιήσετε τον τελεστή ένωσης; Επιλέξτε όλα τα στοιχεία της κηρήθρας στο δέντρο Γεωμετρία και κάντε κλικ στο "Ένωση". Στη συνέχεια, remesh και δείτε τι συμβαίνει. Σε CADFEKO μπορείτε επίσης να επιλέξετε το μέγεθος των ματιών του "Μάτια" δέντρο και να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω μενού για να βρείτε πού είναι τα προβλήματα που τέμνονται: "Εύρεση - Βρείτε εν όλω μοντέλο - Διασταυρώνοντας πλέγμα τρίγωνα" Στη συνέχεια μπορείτε να μεγεθύνετε στην περιοχή με την πρόβλημα και να διορθώσετε τα προβλήματα γεωμετρίας που προκαλούν το τέμνονται τρίγωνα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back