Excellon για NCDRILL σε μορφή CADSTAR

G

Gundam001

Guest
Hi all,

Χρειάζομαι βοήθεια για να παραγάγει τις NCDRILL σε CADSTAR (οποιαδήποτε έκδοση).Γεωτρύπανα Ο πίνακας δεν είναι ενσωματωμένο στο αρχείο που δημιουργείται.Είμαι προσπαθούν να τροποποιήσουν το αρχείο ASCII των excellon να δημιουργείται αυτό που χρειάζεται είναι να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα.

Κάθε φορά που βλέπουν τις ιδγ τρυπάνι σε κάθε cam θεατή,
εξακολουθώ να χρειάζεται να πληκτρολογείτε το τρυπάνι κάθε μεγέθους να δείξει το πραγματικό τρυπάνι δεδομένων.

Χρειάζομαι τη συμβουλή σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ..

δοκιμάστε excellon2.usr για NC τρυπάνι αρχείο γενιάς .. θα κάνουμε την επιθυμητή λειτουργία

Εγώ προσπάθησα, αλλά η παραγωγή εξακολουθεί να είναι το ίδιο.

CAM περισσότεροι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να φορτώσει τρυπάνι πίνακες.Ξέρω, ότι παλιά CADSTAR DOS δεν μπορούσε να ενσωματώσετε τρυπάνι NC μεγεθών σε αρχεία, οπότε μπορείτε να τα φορτώνουν ξεχωριστά.Ουσιαστικά, θα χρησιμοποιηθεί καθορίζεται nc.usr αρχεία PCB για τους κατασκευαστές.Δεν
είμαι ενήμερος, αν CADSTAR πρόσφατη έκδοση τρυπάνι μεγέθη μπορούν να δημιουργήσουν και ενσωματωμένο εργαλείο πληροφοριών, αυτομάτως, τα περισσότερα άλλα συστήματα CAD κάνουμε.

i CAM350 χρήση και φορτώνει αυτόματα όλα τα δεδομένα ασκήσεων με τη χρήση εάν exellon2.usr.

CAM ur τηλεθεατή που χρησιμοποιούν; μπορεί να δημιουργηθεί μόνο του θεατή;

απλά προσπαθούν να κάνουν τις ρυθμίσεις όπως CAM ανά τις ρυθμίσεις που προβλέπονται στο CADSTAR κατά NC τρυπανιών γενιά αυτών είναι μηδενική supression καταβιβαζόμενου ή leadind, τη μορφή που χρησιμοποιείται, οι μονάδες που χρησιμοποιούνται είναι τα αγγλικά ή μετρικό.
Ελπίζω ότι στη συνέχεια θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θα μπορούσατε να μου δώσει ένα αντίγραφο της σας excellon2.usr έτσι μπορούμε να κοιτάξουμε να βρούμε πάνω από τα διάφορα whats μου με αντίγραφο και τα δικά σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back