Ethernet Sniffer για VxWorks 6.x

Hi Kranthi,

Δεδομένου ότι η ερώτησή σας είναι διαφορετικό θέμα όλοι μαζί, έχω δημιουργήσει ένα νέο θέμα και δημοσιεύτηκε ένα άλλο πρόγραμμα οδήγησης δείγμα εκεί για σας.

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=926772 # 926772

Εις υγεία,

Kiran

Hi Kranthi,

Βρείτε το συνημμένο αρχείο το οποίο είναι ένα πρόγραμμα οδήγησης Ethernet για VxWorks 5.3.Δεν είμαι σίγουρος ποια έκδοση του VxWorks που χρησιμοποιείτε.Επίσης, Οι οδηγοί είναι συγκεκριμένες για τον επεξεργαστή Αρχιτεκτονική, Ethernet κλπ. τσιπ ... Αυτό το αρχείο θα σας δώσει κάποιες πληροφορίες δεν είναι και η λύση.

Εις υγεία,

Kiran

γεια Kiran,, αυτό είναι kranthi ..
Kiran, χρειάζομαι βοήθεια ur ..τώρα mtech έργο μου είναι να γράψω ένα πρόγραμμα οδήγησης συσκευής για ethernet κάρτα δικτύου σε vxworks ...Είδα ur απόσπαση λέγοντας κάτι abt ethernet sniffer ..έτσι, ελπίζω u μπορεί να έχει τον κωδικό για "ethernet κάρτα δικτύου στο vxworks" ..u pls να το στείλετε σε μένα ...θα ήταν πολύ χρήσιμο να μου .....περιμένει ur απάντηση με πολλές ελπίδες .....mail μου: kranthi.ece (at) gmail.com

χαιρετισμοί
kranthi

K

kiran81077

Guest
Hi Friends,

Ψάχνω να βρω τον κωδικό Ethernet Sniffer για VxWorks 6.x.Έχω το ίδιο για VxWorks 5.5.
Ωστόσο, δύο λειτουργίες etherInputHookAdd () & etherOutputHookAdd () αποσβένονται σε VxWorks 6.x.Το εγχειρίδιο εξηγεί τη χρήση MuxBind αντ 'αυτού, το οποίο δεν λειτουργεί για μένα.

Am συνδέοντας το VxWorks 5,5 κώδικα για την αναφορά σας.

Εις υγεία,

Kiran
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back